2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سواستفاده رو در چی میبینی

مالی میتونه باشه جنسی میتونه باشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یک سال دوست بودیم ولی ۸ ماه اول اصلااااا به فکر ازدواج نبودیم یعنی من حتی یه درصدم به ازدواج فکر نمیکردم ولی کنارش انگار یه عمر با هم زندگی کردیم بودم ؛نمیدونم چی شد یه هو عقد کردیم😅 توصیه میکنم ازدواج عاشقانه رو

چجوری مطمئن بودی

دیگ میدونی تو رابطه باشی قشنگ معلومه قصدش جدیه یا بازیت میخواد بده 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

این رابطه ک ی هفته هم طول نمی کشه ک ولی با اطمینان نمیشه گفت پسری ک سواستفاده نکنه ازدواج هم کنه باه ...

اره اینده رو هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه ولی مشخص میشه از نوع برخورد این که روتو یه هفته سرمایه گذاری کرده یا یه عمر

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
و منظورت از جنسی دخول کامل ؟

اره