2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر چیزی رو قبول کنم خبانت رو به هیچ عنوان نمیپذیرم مادر هم فعلا نیستم و خانوم هایی که میگن یه مادر باید به خاطر بچه ش  تحمل کنه و بچه یادش باشه؟آیا اگر یه زن خیانت کنه یه مرد به خاطر بچه ش طلاقش نمیده؟آیا اون هم به خاطر بچه گذشت خواهد کرد؟شوهر من فقط یه چیز رو میگه فقط کشتن

هیچوقت واسه دو نفر برنگرد  اول :کسیکه خودت ترکش میکنی و دوم :کسیکه ترکت میکنه
من هر چیزی رو قبول کنم خبانت رو به هیچ عنوان نمیپذیرم مادر هم فعلا نیستم و خانوم هایی که میگن یه ماد ...

انشالله سر هیچکس نیاد..ولی من اینده پسرمو هیچجوره خراب نمیکنم خداوند اینقد بزرگه که بدیارو جبران میکنه بهم ثابت شده

کشتن هم حرفه مفته، ولی جدی گاهی میشه از یه خطاهایی گذشت به شرطی که اولین بار باشه طرف پشیمون شه و دیگه تکرار نشه ولی گاهی گذشت کردن یعنی سوختن و ساختن تا ابد اونجوری دیگه زندگی کردن به صلاح نیست اصلا 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

باور کنین خواهشا خانوم ها این رو هم جواب بدین آیا یه مرد هم گذشت خواهد کرد به خاطر بچه ؟یا ما زن ها باید همیشه نقش دهقان فداکار رو بازی کنیم؟

واقعنامردباشه میگن کم گذاشتی.. زن باشه. الفاتحه..

منم همینو میگم دیگه چرا در هر صورت این خانومه که گناهکاره؟

باور کنین خواهشا خانوم ها این رو هم جواب بدین آیا یه مرد هم گذشت خواهد کرد به خاطر بچه ؟یا ما زن ها ...

من دیدم این کار رو کردن

اما اکثرا اصلا مهلت نمیدن که حتی اروم بشن، نمیبخشن وقطعا هم زن رو تنبیه میکنن هم طلاقش میدن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
باور کنین خواهشا خانوم ها این رو هم جواب بدین آیا یه مرد هم گذشت خواهد کرد به خاطر بچه ؟یا ما زن ها ...

مردها خیلی کم پیش میاد گذشت کنن ولی من خودم دیدم مردی که به خاطر آبروی خودش و بچه هاش گذشت کرد و به زنش فرصت دوباره داد.