2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرین بار کی رفتی؟من هفته ۵رفتم لک هم داشتم ولی هماتوم نبود،هفته۸ که واسه قلبش رفتم هماتوم نشون داد

من ۶ هفته سه روز رفتم قلب تشکیل شد گفت دیگه نیا ضرر داره اخه ی بارم سقط داشت ک ضربان قلب اون موقع پایین بود ایست قلبی کرد

من ۶ هفته سه روز رفتم قلب تشکیل شد گفت دیگه نیا ضرر داره اخه ی بارم سقط داشت ک ضربان قلب اون موقع پا ...

عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش من سه ماه اول بارداریم لک میدیدم تقریبا کل بارداری یا شیاف استفاده میکردم یا آمپول پروژسترون، خداروشکر پسرم سالم به دنیا اومد هیچ اتفاقی هم نیوفتاد طول بارداری، شیاف استفاده کن،رابطه نداشته باش، پله بالا پایین نرو،از توالت فرنگی استفاده کن،

فردا هم برو دکتر خیالت راحت بشه

عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش من سه ماه اول بارداریم لک میدیدم تقریبا کل بارداری یا شیاف استفاده میک ...

ببخشید لکتون در چه حدی بود معذرت میخام کمرنگ بود ؟ برای من با دستمال پاک میکنم میبینم رو دستمال حالت ترشح نارنجی قهوه ایی میوفته دوروزه بعد لک ظهرا شیاف میزارم ولی کم و زیاد میشه 

صورتی قهوه ای بود بعضی وقتا هم قرمز،دکتر گفته ظهر بذاری شیافو؟

نه دکتر اول گفت قطع کن هر وقت لک بینی داشتی بزار الانم ظهر داشتم گذاشتم دوروز ظهرا حالا اگه شب بزارم بهتره؟

نه دکتر اول گفت قطع کن هر وقت لک بینی داشتی بزار الانم ظهر داشتم گذاشتم دوروز ظهرا حالا اگه شب بزارم ...

دو سه تا دکتر رفتم زمان بارداریم گفتن شب موقع خواب استفاده کنی بهتره