2777
2789
عنوان

برنامه امروز چیه؟🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرص خوردن از دست شوهر

برداشته فردا مهمون دعوت کرده 

من بخاطر شرایط بارداری خیلی نمیتونم کار کنم

بهش میگم‌ امروز بمون خونه رو مرتب کن خریدا رو انجام بدیم

میگ فردا 

میشناسمش دگ‌ فردام تا لنگ ظهر می‌خوابه 

خدایا شکرت 
چرا خیلی اما کاری هست

یه سوال فقط محض کنجکاویه

چرا اکثر قرارای کاری کیشه؟

چون مام چند تا فامیلامون میرن کیش میگن قرار کاریه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

یه سوال فقط محض کنجکاویه چرا اکثر قرارای کاری کیشه؟ چون مام چند تا فامیلامون میرن کیش میگن قرار کا ...

همسر من ایتی هست و قراره تو یه شرکتی کارایع شبکه رو انجام بده با هزینه خودشون میریم هتلم در اختیارمون منو نمیخواست ببره دقیقه نو گفتن با خانواده بیایید 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

از شوهرم دورم. برای زایمانم خونه مامانم موندم. صبح ورزشای زایمان رو انجام دادم. برای طول روز هم برنامه خاصی ندارم. کاش شوهرم پیشم بود. امروز هم تعطیله کارش میتونستیم باهم وقت بگذرونیم.

همسر من ایتی هست و قراره تو یه شرکتی کارایع شبکه رو انجام بده با هزینه خودشون میریم هتلم در اختیارمو ...

من تاحالا کیش نرفتم یعنی اکثر شرکت ها و چیزای مهم تو کیش هست؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

من تاحالا کیش نرفتم یعنی اکثر شرکت ها و چیزای مهم تو کیش هست؟

بلع گلم انشاالله ک میری چون واقعا بهشته و حس خوبی داره ماهم از طرف کار میریم هرسال

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بلع گلم انشاالله ک میری چون واقعا بهشته و حس خوبی داره ماهم از طرف کار میریم هرسال

ایشالا  خوش بگذره گلی 😘