2777
2789

خودم همه سعیم میکنم کسی رو ناراحت نکنم

حتی اگه بگن ناراحت شدیم توضیح میدم و عدرخواهی میکنم

ولی خیلیا ادیتم میکنن

تیکه میندازن

مشکل و کمبود زندگیم رو به روم میارن با گوشه و کنایه

یا قصاوتم میکنن حتی توصیح میدم اصلا گوش نمیدن و باز تیکه جدید میندازن

من اینقدر عصه میخورم

کلا هیچی بهم خوش نمیاد همش فکر میکنم گریه م میگیره

دوست دارم چندروز کسی کار به کارم نگیره

مثلا باشوهرم بحثمون شد تیکه میندازن قصاوت میکنن

توصیح میدم یه تیکه بدتر میگن

میگن همیشه بحث دارین و فلان

هیچکی قد شما دعوا نداره

یا با تیکه میفهمونن که خوشبخت نیستی شوهرت دوست نداره

اصلا حتی میلم به غذا نمیره حالم بده

فکر رهام نمیکنه

خستم

دیروز از عم اصلا غذا نساختم

دخترم دوتا شیرینی و یکم خامه خورد تا شب

اصلا افسرده شدم

شما وقتی تو شرایط مشابه باشین چکار میکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگر لازم باشه جواب کوبنده میدم ...اگر طرف را بشناسم و بدونم که سطحش پایین هست از نظر فکری، سکوت میکنم و ...

در هر صورت همون لحظه پرونده اش را میبندم تو ذهنم ولی از چشمم ادمها سریع می افتن و دیگه باهاشون صحبت نمیکنم ...شبیه روح میشن برام.انگار نمی بینم شون

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ببخشید مزشه بپرسم چندسالتونه تا کی حساس بودین الان چکار میکنین که براتون مهم نبست

۲۹‌.ادمها درمورد خداهم حرف میزنن.یادبگیرمحکم باشی خودتودوست داشته باشی.من دیشب شوهرم یه کارکردناراحت شدم خداسرشاهده اندازه ۵دقیقه بعدگفتم ول کنا اخه این ارزش داره ناراحت باشم بخاطرش

من اگر لازم باشه جواب کوبنده میدم ...اگر طرف را بشناسم و بدونم که سطحش پایین هست از نظر فکری، سکوت م ...

یعنی بعدش خود خوری نداری

که چرا دعوای قدیمیتون رو به روتون میزنن

یعنی بعدش خود خوری نداری که چرا دعوای قدیمیتون رو به روتون میزنن

من قبل ها اینطور بودم چند سالی هست اینطور نیستم....دلیلشم اینه:

اون هم در گذشته حالت را گرفته هم خودت با فکر کردن بهش، الانت را تلخ میکنی ...

با این تحلیل که گفتم، زورم میاد ذهنم بهای زیادی به اون شخص بی ارزش بده...در نتیجه سریع رها میکنم...اینطوری شما هم فکر کنی، ذهنت آروم میشه ...

حتی من تو سایتم همین مدلی هستم ...مثلا دو هفته است یه کاربری افتاده دنبالم و مدام تیکه میندازه و ریپلای میکنه ...جواب دیگه ندادم چون به نظرم ادم بی ارزشی اومد 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من قبل ها اینطور بودم چند سالی هست اینطور نیستم....دلیلشم اینه: اون هم در گذشته حالت را گرفته هم خو ...

ممنونم از همفکری و راهنماییت عزیزم

همیشه شادو سلامت باشی ان شالله

ممنونم از همفکری و راهنماییت عزیزم همیشه شادو سلامت باشی ان شالله

سلامت باشی گل خانم🌹🤗

چرا اجازه میدی از جزئیات زندگی ات خبر داشته باشن؟

حالا که شده و میدونن 

این دفعه با بی خیالی و خونسردی و جوابشون رو بده ..مثلا یه جوری که انگار مسخرشون کنی...مثلا بگو اووووووو گیر دادیا ..یا عجب حافظه ت واسه جر و بحث من خوب کار میکنه ..عزیزم به شیوه‌ی خودت جوابشون رو بده و بی اعتنایی کن

حتما خودشون هم یه مشکلات و ضعف هایی دارن..یکی یکی جمع کن به ذهنت بسپار و تو موقعیت مناسب به روشون بیار..ضمنا هیچی دنیا ارزش نداره که محیط امن خونه ات رو برای آدم های بیخود اطرافت خراب کنی به چشم های دخترت نگاه کن و آرامش رو ازش دور نکن..هر وقت واسه این مسائل ناراحتی قلب کوچولوش حس میکنه و امنیت خاطرش از بین میره...این حرف ها که چیزی نیست گاهی جاهای دیگه مثل محیط مدرسه یا هر جای دیگه ای موقعیت های بدتری پیش میاد باید یاد بگیری با سیاست و خونسردی ازش عبور کنی