2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت از چله بری چیه

من زایمان کردم بهم یه دستبند با نخ دادن گفتن چله بر تا چهلروز دستت کن

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
برای بارداری؟یا از دواج؟چجوریه طریقه خوندنش؟ من منظورم چله بری بود نه چله گرفتن

چله بری نمیدونم‌چیه اما هر مشولی دارم‌چله یس میگیریم باوضو ومتوصل شدن ب خدا معجزه میبینم 

هرروز ۱بار سوره یس رو بخون وبعدش دعا کن 

منظورت از چله بری چیه من زایمان کردم بهم یه دستبند با نخ دادن گفتن چله بر تا چهلروز دستت کن

اره منظورم همونه مثلا من حس میکنم خواهرم برای بارداری چله داره میگن خانمی که عقد کرده تا چهل روز دیدن زایو نره چله میگیره اون رفته متاسفانه الانم باردار نمیشه

اره منظورم همونه مثلا من حس میکنم خواهرم برای بارداری چله داره میگن خانمی که عقد کرده تا چهل روز دید ...

باید چیکارکنه حالا

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
باید چیکارکنه حالا

میگن باید چله بری کنه منم تازه شنیدم مپلا تو یه مطلبی خوندم جمع حروف نام زن به ابجد و نام مادرش روتقسیم بر ۱۲ کنی اگه زوج اومد چله نداره اگه فرد اومد چله داره

میگن باید چله بری کنه منم تازه شنیدم مپلا تو یه مطلبی خوندم جمع حروف نام زن به ابجد و نام مادرش روتق ...

چه جالب

انشالا مشکل خواهرت بزودی حل بشه

توکل برخدا