2777
2789
عنوان

این کاربر می می ناز😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم ولی هرکی بوده درسته سختی کشیده ولی خدا هم خیلی دوستش داشته به نظرم .فکر کن یه عمره نی نی سایتی ها دارن براش دعا و فاتحه میخونن و حتی گریه میکنن . برای کدوم آدم معروف و سلبریتی حتی اینجوری بوده تا حالا ؟

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
خوش به سعادتش واقعا 

خدابیامرز معلومه کار خوبی انجام داده که خدا خواسته اینجوری باقیات و الصالحات براش بمونه 

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
خدابیامرز معلومه کار خوبی انجام داده که خدا خواسته اینجوری باقیات و الصالحات براش بمونه 

بله واقعا..هیچ وقت انگار ازیاد رفتنی نیست من خودم هرازچندگاهیی میبینم که یادش میکنن کاربرا

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ساله فوت شدن بر اثر سرطان یه دخترم دارن که اگر اشتباه نکنم دکتر شدن 

جداااا؟؟؟دخترشون دکتر شده؟عیجان من چقد خوب ایاشلا موفق باشه هرجا هست.یک پسرم دارن الان ۱۴ ۱۵ سالست

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
بله واقعا..هیچ وقت انگار ازیاد رفتنی نیست من خودم هرازچندگاهیی میبینم که یادش میکنن کاربرا

درسته . فکر کنید که چقدر کاربر اینجا بودن و دیگه تو این دنیا نیستن و کسی هم خبر نداره ؟ 😔 تازه یه عده شون که ممکنه فوت کرده باشن و دوستای نی نی سایتی شون به جای فاتحه بد و بیراه هم پشتشون بگن که عجب بی معرفتی بود دیگه نمیاد و یادی از ما نمیکنه و...😮‍💨

2810