2777
2789
عنوان

چرا لاغر نمیشم

309 بازدید | 31 پست

دو ماهه غذامو کم کردم زودم غذا میخورم شبا ورزشم میکنم یکم البته وزن نگرفتم الان 

ولی چند هفته بعد رژیم چند سانت از دور کمر و شکمم کم شد دیگه کم نمیشه تازگیا نمیدونم چیکار کنم 

چندتا دلیل داره:

تیروئید

کالری کم مصرف کردن که دچار استپ شدی

مصرف پایین فیبر و پروتئین

غذاهای هوشمندانه انتخاب نکردن و فقط و فقط توجه به کالری 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا دلیل داره: تیروئید کالری کم مصرف کردن که دچار استپ شدی مصرف پایین فیبر و پروتئین غذاهای هو ...

نه فیبر که زیاد میخورم میوه اینا اجیل هم بعضی وقتا 

اخه وزنم استپ کرده یا نه نمیدونم ولی سایزم خیلی کم نمیشه 

صبح ها ناشتا یک قاشق غذا خوری سرکه سیب رو با یک لیوان آبجوش ولرم شده مخلوط کنید هر روز بنوشید 

یا اینکه صبح ها ناشتا آبجوش ولرم شده بنوشید 

هر روز صبح ساعت ۶ الی هفت صبح

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
صبح ها ناشتا یک قاشق غذا خوری سرکه سیب رو با یک لیوان آبجوش ولرم شده مخلوط کنید هر روز بنوشید  ...

متاسفانه یادم میره مثلا دانه چیا اینا گرفتم میریزم تو اب با آبلیمو طبیعی میخورم ولی مرتب نیست

نه فیبر که زیاد میخورم میوه اینا اجیل هم بعضی وقتا  اخه وزنم استپ کرده یا نه نمیدونم ولی سایزم ...

اگر عدد روی ترازو اومده پایین یا فکر میکنی اومده ولی سایز کم نکردی واسه اینه که چربی از دست نمیدی عضله از دست میدی.

اگر اصولی باشه که همه‌چیز سرجاش باشه ۱ کیلو کاهش وزن کلی روی سایز و ظاهر تاثیر میذاره چون این یک‌کیلو از چربی بوده.

مخصوصا اگر جاهای مثل شکم یا جاهای بدنت که تجمع چربی توش زیاد بوده تو این مدت تغییری نداشته یکی از دلایلش می‌تونه همین باشه.

که راهش مصرف پروتئین زیاد و ورزش قدرتی هست. دوتاش در کنار هم. 

پروتئینم اگر از ورزش قدرتی انجام میدی یک و نیم برابر وزن بدنت باید مصرف کنی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
اگر عدد روی ترازو اومده پایین یا فکر میکنی اومده ولی سایز کم نکردی واسه اینه که چربی از دست نمیدی عض ...

نه سایز شکمم کم شده اما کلا پنج سانت نمیدونم خوبه یا کمه 

ورزش که شنا انجام میدم یا یکم  حرکات کشیی و شکم اینا

نه سایز شکمم کم شده اما کلا پنج سانت نمیدونم خوبه یا کمه  ورزش که شنا انجام میدم یا یکم&nbs ...

توی دوماه خوبه. همین‌جوری آسته پیش برو. نگران نباش اتفاقا اصولیش همینه. استپ یعنی کلا هیچ کاهش نه تو یاز داشته‌باشی نه رو ترازو اتفاقا دوران استپ چون سوخت‌و‌ساز بدن پایینه افزایش وزنم دارن.

ولی الان نرماله. 

توی دوماه خوبه. همین‌جوری آسته پیش برو. نگران نباش اتفاقا اصولیش همینه. استپ یعنی کلا هیچ کاهش نه تو ...

عشقم اینم بگما تو هفته های اول بیشتر بود کم کردن عادیه؟ 

رفتهدرفته یکم سخت میشه درسته؟

عشقم اینم بگما تو هفته های اول بیشتر بود کم کردن عادیه؟  رفتهدرفته یکم سخت میشه درسته؟

اره چون هفته‌‌های اول شوک به بدنت وارد میشه قطعا بدنت بیشتر چربی از دست میده بعدش آهسته می‌شه. همه همینجورن