2777
2789
عنوان

خوب من الان چی بخورم؟باردارم

84 بازدید | 8 پست

ماه آخرم 

دیابت گرفتم این اواخر ،از طرفی ماه های اول بخاطر رفلاکس اشتها نداشتم و حسابی وزن کم کردم بعدش دیگه اشتهام زیاد شد،آزمایش که نشون داد قندم بالاست،

دیگه بهداشت گفت شیرینی مصنوعی که کلا حذف،طبیعی هم تقریبا حذف و حتی نون و برنج و ماکارانی و سیب زمینی نخورم و با حبوبات و مغزیجات و میوه های ترش و بی مزه و نون جو و لبنیات خودم رو سیر کنم

من هم مدام گشنه هستم ،بچه ام هم رشد کمی داشته،همش دلم شیرینی میخواد میوه هایی که گفته میخورم هم رفلاکس بدی میگیرم

البته دکترم قرص متفورمین داد و گفت شیرینی جات مصنوعی حذف بشه،خیلی توضیح نداد

همه نگرانم هم گشنه هستم و اعصابم خرده هم این طوری حرکات بچه کم شده...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

گوشت قرمز و مرغ و ماهی کباب کن بخور هم قندت زیاد بالا نمیره هم سیر میشی هم بچه وزن میگیره 

بادام هم خیلی خوبه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ماه پنجم و مقداری قند دارم شیرینی و شکلات و کیک و آبمیوه و ماکارونی و سیب زمینی حذف کردم برنج کامل حذف نکردم نمیشه بیشتر غذای نونی درست کن مثلا بعد ظهرا که گرسنه میشی قارچ سرخ کن با گوجه سرخ شده با نون بربری یا سنگک سعی کن لواش زیاد نخوری . دیگه غذا مثلا ساندویچ کباب تابه ای با خیار شور و گوجه و کاهو بخور بعد ظهرا عصرانه بخور نیمرو یا پنیر خیار گوجه این همه چیز فقط شیرینی جات که نیست میوه هم بخور اونا که قندش زیاد بالاعه نخور مث موز و خربزه و اینا ولی مثلا توت فرنگی خوبه برا قندم بخور چند تا گیلاس یدونه هلو اینجور

خیلی غذاهای نونی هست میتونی اگه قندت خیلی زیاد بالاعه نون جو بخری کشک بادمجون خوراک کدو بادمجون سوپ شیر قارچم بریز توش انواع آش ها که مقوی هم هستن ، حلیم ، ساندویچ ها مث ساندویچ مرغ و گوشت و کباب تابه ای خلاصه این اخرا باید هم خودت قوت بگیری برا زایمانت هم بچت وزن بگیره اینا که گفتم میتونی عصرانه هم ازشون بخوری دیگه چیزی باز یادم اومد برات می‌نویسم . آها معجون درست کن شیر و کمی موز و یکی دوتا خرما و مغزیجات آسیاب شده بخور مقوی و برا وزن گیری خوبه 

خیلی غذاهای نونی هست میتونی اگه قندت خیلی زیاد بالاعه نون جو بخری کشک بادمجون خوراک کدو بادمجون سوپ ...

یه دنیا ممنون عزیزم  

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...