2777
2789
اره خیلی ۱۰ تا اتاق بودیم هر اتاق ۴تا تخت داشت از هر اتاق دونفر سقط یا خارج رحمی بودن یکی تو ۲۲ هفته ...

منم ۳۵هفته بودم

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤

چرا فکر میکنم فقط بر من این اتفاق افتاده🖤😔خدا بهمون نظر کنه ولی حتما ازمایش کامل انجام بده

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته عزیزم امیدوارم زودتر باردار بشی و خاطره ی تلخ گذشته رو فراموش کنی. ببخشید الان اقدام کردی ...

دوست دارم زودتر اقدام کنم اما سزارین شدم زایمان سختی داشتم دکتر گفته تا ۱۸ماه نمیتونم اما میخوام برم دکتر بعد عید ک میشه یکسال دوباره اقدام کنم خدا کنه بمونه برام 

چرا فکر میکنم فقط بر من این اتفاق افتاده🖤😔خدا بهمون نظر کنه ولی حتما ازمایش کامل انجام بده

نه عزیزم الان خیلی زیاد شده منم اول که خونه بودم خیلی داغون بودم ولی وقتی رفتم بیمارستان دیدم چه خانوم هایی که دارن بچشون از دست میدن.

یکی بود کیسه آبش خشک شده بود و رضایت به سقط نمی‌داد میگفت قلبش میزنه تا زمانی که قلبش بزنه من نگهش میدارم😔

نه عزیزم الان خیلی زیاد شده منم اول که خونه بودم خیلی داغون بودم ولی وقتی رفتم بیمارستان دیدم چه خان ...

چند ماهش بود اونجوری بچه خفه میشه

۲۹ هفته 

شاید زنده بمونه اگه درش بیارن زایمان کرد؟ 

انشاالله که این دفعه برای هردومون بدون مشکل باشه 

ب امید خدا

نه دکترا میگفتن زنده نمیمونه اونم اجازه نمی‌داد بهش دارو بدن 

خیلی سخته بر من تو سونو جلوی چشمم ایست قلبی کرد حرکتش کم شد رفتم سونو اولش قلبش میزد یهو کند و تمام😞