2777
2789
عنوان

وای چه حس مبهمی دارم کلافه شدم

48 بازدید | 9 پست

رفتم آزمایش بارداری دادم بنابه مشکلی که برام پیش اومد بیمارستان گفتش آزمایش بده (جلوگیری دارم)از یه طرف میگم باردار باشم چون اختلاف سنی بچه هام کم باشه که باهم رفیق باشن (یه دختر یه ساله دارم) و خب حس بارداری-زایمان-بچه نوزاد داشتن رو دوس دارم 😅

ولی ازیه طرفم‌میگم نباشه چون میترسم دخترم ضربه روحی بخوره چون تا دومی دنیا بیاد باید اولی رو از شیر بگیرم این یه مورد 

دوم هم بحث عاطفیه فوبیا دارم که نتونم تعادل رو برقرار کنم 

و اینکه ترس از کولیک دارم چون دخترم ۶ماه درگیرش بود  

نمیدونم دعا کنم باردار باشم یا نباشم 

حستون رو بهم بگین ببینم حستون چیه باردارم یانه؟

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

من حس میکنم باردار نیستی چوک خب میگی جلوگیری دارم

و اما بعد  

من پسرم یک سال و نه ماهش بود که پسر دومم رو باردار شدم مثل رفیقم با هم.حسادتشون خیلی نسبت به بچه های دیگه با هم کمتره من خیلی راضی ام شکر خدا .شما هم از این مورد نترس اگر دوست داری خب یه فسقلی بیار  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

میتونم بدونم با چه روشی پیشگیری داشتید ؟ 

من دو سال و نیمه قرص میخورم این ماه حالت تهوع دارم فردا هم موعدمه از دیروز فقط یکم لک دارم میترسم باردار باشم ☹️

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم بدونم با چه روشی پیشگیری داشتید ؟  من دو سال و نیمه قرص میخورم این ماه حالت تهوع دارم ف ...

طبیعی

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
من حس میکنم باردار نیستی چوک خب میگی جلوگیری دارم و اما بعد     من پسرم یک سال و نه ماهش ...

ججلوگیریم طبیعی بودش 

واقعا ؟وای چع خوب

منم سر بچه اولم طبیعی پیشگیری داشتم که باردار شدم 😑😂 

😂😂

جواب آزمایشت نیومد؟    

منفی بود😂😔

ولی دلم میخواست مثبت باشه ولی نشد 

منفی بود😂😔 ولی دلم میخواست مثبت باشه ولی نشد 

خب پس اقدام بکن که ان شاءالله تا چند وقت دیگه مثبت باشه  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!