2777
2789
عنوان

مامانا نوزادم ۱۲ روزه اس بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 44 پست
تو خوبه شهر خودتی من شهر غریبم چندوقته اومدم خونه پدرم از هفته دیگه باید دوباره برم خونخ خودم اونجا ...

آره شاید...🥺

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
منم دخترم پنجاه روزشه افسرده شدم هیچ جا نمیرم با بچه کوچیک سخته اونم تو ابن هوای گرم

گلم برا شما که چهل روزش تموم شده میتونین شبا با همسرتون برین دور دور یا بیرون شام بخورین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این هوای گرم!!!!!! بذار ی ماهش بشه حداقل!

خوب رفته رفته گرمتر میشه که

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
چجوری ؟

لطفا برای بیرون بردنش عجله نکن. اینقدر بیماری زیاد هست که نگو، دختر چهارساله من یک فروشگاه رفتیم اومدیم مریض شد بستری شد. بچه اینقدری سخته و ریسکه بیرون بردنش.

خودت تنهایی برو‌ گ. شیر بدوش بزار براش. خودت تنهایی برو نیم ساعته برگرد که افسرده نشی.حداقل تا چهل روزگیش توی مکان عمومی نبرش هوا هم گرمه خدایی نکرده مزیض میشن 

گلم بزار کریر و برید بیرون 

من بچه هام ۳ روزه بودن هم میرفتم اگه کاری بود 

بزار کریر و با ماشین برید بگردین 

و بچه و باباش تو ماشین باشن و شما برین مغازه براش لباس بخر برگرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هندونه  اقتدار  جواب میده حتما

ینی چی هندونه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
گلم برا شما که چهل روزش تموم شده میتونین شبا با همسرتون برین دور دور یا بیرون شام بخورین 

خونه خودم نیستم از ی طرفم دوست ندارم برگردم خونه خودمون  شهر غریب اونجا کسی ندارم هوا هم ک گرمه نمیشه رفت بیرون حتی شبا اینحا خیلی گرمه

داریم

با ماشین حداقل برین

بزارش تو کریرش به شوهرت بگو ببره 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
لطفا برای بیرون بردنش عجله نکن. اینقدر بیماری زیاد هست که نگو، دختر چهارساله من یک فروشگاه رفتیم اوم ...

آره راست میگی ممنونم از راهنماییت

تو چرا هیچ جا نمیری؟من درسته شهر خودمه ولی مثل غریبه هام باید یکی پیشم باشه خجالت میکشم تنهایی ،از و ...

افسردگی بعد زایمان گرفتی بزارش پیش یکی نیم ساعت تنها برو قدم بزن یا با شوهرت تو ماشین یه دور بزن شب که خنکه