از کی میتونم ببرمش بیرون ؟میخوام برم بازار براش لباس بگیرم لباساش کمه یا برم پارک ...ولی نمیدونم از کی ؟شوهرم میگه صبر کن چهلمش بشه بعد ولی من دارم میمیرم دارم خفه میشم تو خونه ...
خواهش میکنم شما بگین کی برم ؟چجوری برم ؟با کالسکه یا کریر یابغلم ؟ با کی برم ؟
# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا برای بیرون بردنش عجله نکن. اینقدر بیماری زیاد هست که نگو، دختر چهارساله من یک فروشگاه رفتیم اومدیم مریض شد بستری شد. بچه اینقدری سخته و ریسکه بیرون بردنش.
خودت تنهایی برو گ. شیر بدوش بزار براش. خودت تنهایی برو نیم ساعته برگرد که افسرده نشی.حداقل تا چهل روزگیش توی مکان عمومی نبرش هوا هم گرمه خدایی نکرده مزیض میشن
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟