2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترایی که ….؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میریزن سرت میگن نهههه در هر حالت حق زنه مهریه حتی اگه به قصد مهریه و کلاشی ازدواج کنه حتی اگه ز ...

وقتی مسلمونی که باید مهر رو قبول داشته باشی در کل . اگه شوهرت کتکت بزنه و بهت خیانت کنه و از خونه بندازیم بیرون بازم میای از هم جنس خودت بد میگی؟ برام سواله واقعا؟

In love with darkness ♥🐞
الان میریزن سرت میگن نهههه در هر حالت حق زنه مهریه حتی اگه به قصد مهریه و کلاشی ازدواج کنه حتی اگه ز ...

اره عزیزم. دیروز ریختن سرم چون گفتم یه پسر مجرد نباید بره با یه خانم که بچه ام داره بعدا به مشکل میخورن همه به ظاهر روشن فکر امدن بخورن منو🤭

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

من ۶ ساله عضو سایتم حتی یکبار هم ندیدم کسی همچین حرفی بزنه! 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
مهریه الان تو یه دادگاه ۱ سال ۱ سکه یا ۲ سال ۱ سکه س بریده میشه و قانون کاملا طرف مرداس . از هر مردی ...

کی گفته؟؟؟ اون برا مردیه که نه گور داره نه کفن خودشه و لباسای تنش

مردی که داشته باشه تا قرون آخر ازش میگیرن.ادم میشناسم ماهی ۱۸ میلیون قسط مهریه میده جز خونه و ماشینی که داده

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
مهریه الان تو یه دادگاه ۱ سال ۱ سکه یا ۲ سال ۱ سکه س بریده میشه و قانون کاملا طرف مرداس . از هر مردی ...

کجا یه سکه دو سکه

دارم با چشمای خودم میبینم

دختره آه در بساط نداشت یه روزه به ماشین و خونه و همه چی رسید پسره رو عین دستمال کاغذی مصرف شده پرت کرد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
کی گفته نیست؟ یکی از هم روتیشنی های من بخاطر مهریه دو سال زندان بود

عه واقعا .من الان دوساله درگیر دادگاهم . دلیل بخشش مهریه م هم فقط بخاطر این هس که اسلام رو قبول ندارم

ولی در کل ندیدم کسی موفق به مهریه گرفتن باشه .مردا هم زندان نمیزارن برن اصلا توی دادگاه . ولی در کل هن جنس خودت رو قضاوت نکن .ممکنه سرت بیاد بلایی که خبر مداری ازش و سرش اومده گلم

In love with darkness ♥🐞
سخاوت نیست مجبور بود اگر نمیداد میوفتاد زندان

شوهر گدا صفتم قراره طلاقم بده میگه مهریتو بیا ببخش بچهاتو بردار و برو جهزیه ی که آورمم میگه نمیدم خونه هم که وام مسکن بنام من گرفته.وام ازدواجمم فروختم این خرجش کرد.طلاهای مجردیمو گرفت فروخت مواد کشید و خورد خدا لعنتش کنه تازه یارانه ی منو بچهامم نمیده میگه این یارانه مال سرپرسته نه مال شما.با بی منطقی حرف میزنه که من ولش بکنم خدا همچین مردای زورگویی رو بسوزونه.تازه میگه اگه طلاق میخای یه چیزی هم باید بدی چند سال اینجا خوردی و میری

دیگه زندانی در کار نیس گلم .نمیبینی مردا عین شلوار زن عوض میکنن؟

خب چرا باید بخاطر یه ازدواج اشتباه برن داخل زندان و عمرشون تباه بشه... اون مرد می‌تونه برادر شما هم باشه

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
وقتی مسلمونی که باید مهر رو قبول داشته باشی در کل . اگه شوهرت کتکت بزنه و بهت خیانت کنه و از خونه بن ...

کسی که شوهرش خیانت میکنه و کتکش میزنه مهریه حقشه نه کسی که به قصد کلاشی سالی دوبار ازدواج میکنه‌. در ضمن من همونطور که در شرایط خاصی فقط مهریه رو درست میدونم

در هیچ شرایطی هم چهار تا زن برای یک مرد و کلی صیغه ای و ارث و دیه ی نصف رو هم نمیپذیرم. ولی تویی که این ادعا رو داری قطعا اینارو پذیرفتی 

کی گفته؟؟؟ اون برا مردیه که نه گور داره نه کفن خودشه و لباسای تنش مردی که داشته باشه تا قرون آخر از ...

این که خوبه

یه نفر توی یه تاپیکی دیرپز اصرار داشت زن اگر شوهرش بهش محبت نکنه نیازاشو برطرف نکنه میتونه خیانت کنه اشکالیم نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من ۶ ساله عضو سایتم حتی یکبار هم ندیدم کسی همچین حرفی بزنه! 

شما ندیدی من زیاد دیدم. تو ی تاپیک بحث ی خانمه بود که خیانت کرده بود و تمام اموال شوهرشم گرفته بود ی نفر میگفت اون نمونه ی زن موفقه😑کلی هم ازش طرفداری میکردن 

کی گفته؟؟؟ اون برا مردیه که نه گور داره نه کفن خودشه و لباسای تنش مردی که داشته باشه تا قرون آخر از ...

نه عزیزم اینطور نیس . من که بیشتر از شما تجربه ش رو دارم ‌اولا خونه مستثنیات دین هس و به هیچ وجه برای مهریه توقیف نمیشه . تنها چیزی که توقیف میشه ماشین هس که بخاطر اینکه پیام میره برای مرد که مهریه اجرا گذاشته شده .معمولا مردا خیلی سریع از نامشون خارج میکنن 

مرد هم که همه چی رو از نامش دربیاره میشه سالی ۱ سکه .معمولا هم بعدا تعدیل میزننن و میکنن ۲ سال ۱ سکه . من گروه دارم با نزدیک ۳۰ و ۴۰ نفر که درحال طلاق. همشون به همین شکل بودن .مطمئنی درست شنیدی راجبش؟ 

In love with darkness ♥🐞