2777
2789
پیش نمیاد حضوری ببینیشون. همونجا خواب و بگی

روم نمیشە حضوری،چون یکم رودربایستی دارم...فامیل مشترک داریم،بە اون بگم؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بگو ، اون اجازه پیدا کرده به خواب تو بیاد ، این فرصت رو ازش نگیر چیزی هم که میگه الزاما مربوط ...

درستە منم همین فکرو میکنم،ولی دخترش خیلی عذاب کشید و‌چشم بە راە بود،واسە همین فکر میکنم مربوط بە اون باشە،وگرنە ممکنە بدهی چیزی بە کسی داشتە باشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
گفت قرض و دِین بزرگی رو شونەهام سنگینی میکنە.بە پسر بزرگەم بگو

یعنی به کسی بدهکاره و دینی چیزی به گردن یه زنده داره؟؟؟الان اون دنیا آرامش داره یا اذیت میشه 

حتما میخواد پسراش بدونم که براش دینو ادا کنند که به آرامش برسه ولی چه دینی؟

اینجوری ممکن نیست،چون پسر بزرگشون سنش زیادە و تو این وادیا نیس،زیاد درگیر اس ام اس خوندن و این چیزا ...

ولی مسئولیتیه که به گردنتون هست کاش بیخیال نشید و ناشناس تماس بگیرید 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به نظرم بگو چون الان یه دینی هم به گردن شماست یواشکی به پسرش بگو ک هیچکس نفهمه ب هرحال اگر مادرت نزا ...

میدونی مامانم یجوریە،اگە الان باز بحثشو پیش بکشم میگە خُلی هربار هربار اینو‌میگی؟؟؟

یا باید مخفیانە زنگ بزنم یا بە فامیل مشترکمون بگم

میدونی مامانم یجوریە،اگە الان باز بحثشو پیش بکشم میگە خُلی هربار هربار اینو‌میگی؟؟؟ یا باید مخفیانە ...

به نظرم به فامیلتون نگو شاید اونا دلشون نژاد کسی بدونه چون خودش گفته ب پسر بزرگش فقط ب اون بگو چون ب هرحال حفظ ابرو مومن خیلی مهمه و نباید ب کسی غیر از پسرش بگی

یعنی به کسی بدهکاره و دینی چیزی به گردن یه زنده داره؟؟؟الان اون دنیا آرامش داره یا اذیت میشه  ...

گفت آرومم فقط اون قرضی کە دارم اذیتم میکنە،شاید نزدیک عید قربانە،میخواد براش قربونی کنن!!نمیدونم.

هرسالە پسراش براش قربونی بزرگی میکنن،بە ثواب پدرشون

ولی مسئولیتیه که به گردنتون هست کاش بیخیال نشید و ناشناس تماس بگیرید 

فردا الکی بگم مامان باز همین خوابو‌دیدم،گناهی بە‌گردنم نیست؟؟؟

چون باید مامانمو‌راضی کنم

خب ممکنه اصلا مربوط به دخترش نباشه شما پیغامو برسون پسرش خودش می دونه چه کنه

میرسونم،مامانم بعدا عصبانی میشە

یموقع حواسش نیس بزن البته اگر میدونی زنگ بزنی بعدا حرف در نمیارن پشتت

حرف درنمیارن،باشعورن