2777
2789

دخترش ۲۶سال پیش یاحتی بیشتر فرارکردە،این کار تو منطقە ما هم الان و هم اونموقع خیلییی اشتباە بودە،اخە بعضی مناطق ایراد نمیگیرن!ولی سمت ما خیلی عیبە.

بهمین خاطر پدر و مادرش خیلیییی سرشکستە شدن درحدی کە باباش خواست مامانشو بکشە!

داداشاش نوجوون بودن و از مردم خیلی طعنە شنیدن...

بعد چند سال هم با یکی دعواشون میشد،تشر خواهرشونو بهشون مینداختن.

چندسال بعد یعنی حدود سال ۹۷اینا پدر دخترە خیلی مریض میشە و میدونە کە میمیرە،دخترە هم ریش سفیدای فامیل و محل رو‌میفرستە پیش باباش و برادراش کە آشتیش بدن ولی هرگززز قبول نمیکنن،حتی پدرە میگە اگر مردم هم نذارید بیاد سر قبرم.

چند بارە خواب ایشونو میبینم،کە میگن دِین بزرگی بە گردنم هست،بهشون بگو.

تو خوابم گفتم باشە بە مبین(پسر کوچیکەش)میگم گفت نە بە رحیم(پسر بزرگەش)بگو!!

تاکید میکرد بە اون بگم..

الان بە مادرم گفتم دوسە بارە این خوابو میبینم،زنگ بزنم بهش؟؟

گفت نە اصلا،ناراحت میشن چیکار داری زنگ نزن! بە هیچکس دیگە هم نگو

بنظرتون باید زنگ بزنم یا نە؟؟

اصلا این خوابا ممکنە صحت داشتە باشن یا الکیە؟؟؟

خوابم خیلی طولانی بود،حس میکنم راستی بود.

آخە من خواب خیلییی زیاد میبینم،انقدر میبینم کە وقتی بیدار میشم نصفشونو یادم نیس،ولی اینو با جزئیات یادمە،فکر میکنم خواب صادقە بودە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

روزی هزار بار میگم خدایا شکرت که فرار نکردم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بگو بنظرم ولی هیچی از خواهره نگو همین جمله پدره رو بگو

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی هزار بار میگم خدایا شکرت که فرار نکردم 

اشتباە ترین کار ممکنە اگە تو منطقە شما عیب محسوب میشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

کاش ناشناس میتونستی بهشون بگی با پیامکی چیزی

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بگو بنظرم ولی هیچی از خواهره نگو همین جمله پدره رو بگو

نە کاری بە خواهرە ندارم...ولی بازم مامانم میگفت نگو..

اصلا کاش واسە مامانم تعریف نمیکردم،حالا اگە زنگ بزنم میگە چرا زنگ زدی مگە نگفتم نگو؟؟

کاش ناشناس میتونستی بهشون بگی با پیامکی چیزی

اینجوری ممکن نیست،چون پسر بزرگشون سنش زیادە و تو این وادیا نیس،زیاد درگیر اس ام اس خوندن و این چیزا نیس

متوجه نشدم من پدر اومد به خواب شما جی گفته؟؟ 

گفت قرض و دِین بزرگی رو شونەهام سنگینی میکنە.بە پسر بزرگەم بگو