2777
2789
عنوان

عجیب ترین خواستگارتون!

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست

عجیب ترین ک باحال ترینش بنظرم یکی معلم بود اومد خواستگاریم گفتم من با دندون پزشک دوست دارم ازدواج کنم خودمم کادرم باورتون نمیشه پسره رفت و سال دیگه اش دندون اورد برگشت ولی من نامزد بودم🙂

گاها حسرتشو میخورم ولی میگم برای اونم بد نشد خب

هنوز گاها احوالمو میپرسه ولی خانوما گفتن خیانته بلاک کردم

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

تو باشگاه عروس خانواده منو دید و پسند کرد چند جلسه ی بعد با مادرشوهرش و خواهر شوهرش اومدن باشگاه و همش بهم نگاه میکردن 

اخرش رفتن به مربیمون گفتن مربیمون هم به من گفت منم گفتم نه 

گفت شماره خانواده رو بده حالا صحبت کنیم اما گفتم نه 

پسره مکانیک بود

کاربری دست من و دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا یتیم بماند  بیکاره

در رابطه با امضاتون،

یعنی همیشه شما به حقین و دیگران ناحق؟ 

یعنی اگه توهینی به کسی کردین و دلی شکستین و ناراحتی ایجاد کردین، هیچوقت شما مقصر نیستین و همیشه طرف مقابل مقصره؟

همه بدن، فقط شما خوبین؟

شخصیت و بزرگواری و شعور، به اینه که آدم تو همۀ مواقع مودب و خوب و باشخصیت و زیبا و پخته رفتار کنه و حرف بزنه.

وگرنه همه تو مواقع خوش، خوبن.

یه خاستگار بود هی خانوادش میرفتن مغازه پدرم بیان خاستگاری ک پدرم رد میکرد دیگ ب هر حال ادرسمونو پیدا کردن اومدن رضایت از مادرم بگیرن

مادر منم غریبه خونه راه نمیده همونجا مخالفت کرد خانومه ول کن نبود ک الا و بلا من میخوام دختراتو ببینم بزا بیام تو مادرمم میگ خب کدوم دخترمو پسرت دیده خوشش اومده میگف همشو بگو بیان ببینم مادرم مخالفت کرد بعد خانومه گف خب کوچیکه چند سالشه همونو بگو بیاد😐😐 بعد برگشته همونجا جلو در میگ چادری ان دخترات مادرم گفته نه امروزی ان گف نه دیگ بگو چادر سر کنن😐😐 دیگ با بدبختی مادرم ردش کرد درو بست.

یه خاستگار بود هی خانوادش میرفتن مغازه پدرم بیان خاستگاری ک پدرم رد میکرد دیگ ب هر حال ادرسمونو پیدا ...

وای چه رویی داشت 😭😭😭

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

[QUOTE=342749122]اخییی، پس چرا بهت نگفته بود ، حالا تو با دندون پزشک ازوداج کردی؟[/QUOTE

هنگام خواستگاری گفته بود دارم یه کارایی به خاطرت میکنم بهم وقت بده ولی من قبول نکردم 

نه من با یکی که اصلا به کتفشم نیستم نامزد کردم توی دانشگاهمون پزشکی میخوند

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
یتیم؟خونه ندار  قربونت برم با این تفکر بجایی نمی‌رسی ها  کدوم جوون بیست و پنج تا چهل سال ...

میگن هیچی نمیفهمه 

اصلا کار نکرده 

و هیچی نداره 

من با این اگر ازدواج کنم توی خیابان خیمه میزنم باهاش 

اینو میخوایید 

پول از کجا بیاره مثلا؟ 

میگن دمپایی پلاستیکی میپوشه وقتی میره بیرون 

و خواهرش شروره

منم اصلا با این ادم جور در نمیشم

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

در رابطه با امضاتون، یعنی همیشه شما به حقین و دیگران ناحق؟  یعنی اگه توهینی به کسی کردین و دل ...

استاپ استاپ 

من فقط با یک کاربر ست کردم که خوشخال بشه 

شما میدونی اصلا دلیلش چیه؟؟ 

ساکت بشین لطفا

استاپ استاپ  من فقط با یک کاربر ست کردم که خوشخال بشه  شما میدونی اصلا دلیلش چیه؟؟&nb ...

من علم غیب دارم بدونم دلیل اینکه اون نوشته رو گذاشتین چیه؟

من راجع به چیزی که می‌بینم و کاملا واضحه صحبت می‌کنم.

وقتی اون امضا رو گذاشتین، یعنی شخصیت خودتون اونطوره، یا لااقل دوست دارین اونطور به نظر بیاد.

جالبه، شما تو یک جای کاملا عمومی، یک توضیح دربارۀ خودتون نوشتین و گذاشتین وسط میدون، بعد انتظار دارین کسی هم درباره‌اش چیزی نگه و ساکت باشه؟

اگه دوست ندارین نظر منفی دریافت کنین، خوب کلا توضیح رو بردارین. وقتی هم چنین نوشته‌ای گذاشتین، خودتونو آمادۀ نظرات موافق و مخالف دیگران در این رابطه بکنید.

من علم غیب دارم بدونم دلیل اینکه اون نوشته رو گذاشتین چیه؟ من راجع به چیزی که می‌بینم و کاملا واضحه ...

باشه 

بای