2777
2789
عنوان

عجیب ترین خواستگارتون!

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد حبیب لیسانسه ها افتادم خخخخخخخ

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

همشون عجیب بودن والا من قبلا هم گفتم یکی بود بهش گفتم نه میگفت چرا ناز الکی میکنی من منتظر بودم تو بیای بگی فک کردم روت نشده 😶حالا من جوری گفتم نه غرورش خدشه دار نشه ولی بااون اعتماد به نفس گویا چیزیش نمیشده

آیدا هستم 

یکی از فامیل های خیلی دور بابام ، رفته بود خواستگاری دختر برادرش گفته بود، داداش شما دخترتو به کسی نده ،دخترتو بالاخره می گیرم برای  یکی از سه تا پسرام.

و واقعا هم پسر بزرگه گرفتتش الان سه تا بچه دارن

یکی اومده بود خواستگاریم، همزمان همسرمم اومده بود خواستگاری و حرفامون تموم شده بود اما کسی از فامیل و دوست و اشنا هنوز نمیدونست، بعد بابام به مامان پسره گفت اره دخترم نامزد کرده و قراره فلان روز بله برونش باشه، مامان پسره هم گفت عیبی نداره پس اون یکی خواهرشو برای پسرم میخایم ، قیافه بابام 😡🤬🤬😤😤😤، گفت مگه اومدین سیب و گلابی بخرین که تموم شده بجاش یه میوه دیگه میخواین؟؟؟،🤣🤣

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃