سلام مامانا هرکی هر تجربه ای داره میشه بگه ممنون میشم دخترم وزن تولدش ۳۳۰۰ بود تا دو ماهگی خوب وزن گرفت ولی از ۳ ماهگی اومد پایین وزنش اینم بگم دخترم ابله مرغون گرفت ۵۷۰۰ بود ۲۰۰ گرم کم کرد ۵۵۰۰ شده الان ۴ ماهو نیمشه ۵۵۰۰ چیکار کنم وزن بگیره پودری چیزی میشه بهش بدم شیر خشک ببلاک میدم کمکی نمیخوره بد میگره فقط شبا تو خواب ۲ بار ۶۰ سیسی میدم بهش طول روزم یکی دوبار شیر خشک میخوره بیشتر میلش ب شیر خودمه ولی شیر خودم سیرش نمیکنه خوابشم خوبه پودری چیزی هست بخورم یا بدم بهش وزن بگیره خیلی ضعیفه بچم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این کارو رو با بچت نکن کلیه و کبدش داغون میشه ادم بزرگسال داروی چاقی و اشتها بخوره معده و کلیه براش نمیمونه این که بچس بابا اشکالی نداره شیر خودتو تقویت کن چربش کن اگه میشه شیر خشک ببلاک که اصلا وزن دهی نداره پسر من بهش میسازه میخوره ولی چه فایده اصلا وزن نمیگیره هرچی وزن هم گرفته خودم با غذا تقویتش کردم و خواب کافی برو زیر نظر پزشک شیرخشکش رو عوض کن یه چیز بهتری براش بخر که چرب باشه و بچه وزن بگیره فقط خواهشا نان بهش نده هرکی شیرخشک نان داده معده بچشو خراب کرده نمونش بچه های خواهر خودم فقط چاق بودن اصلا وضعیت معده درستی نداشتن هر روز یبوست شدید جوری که بچه از حال میرفت نان بهش نده فقط
خدا جون شکرت 🥰❤️ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن