2777
2789

سلام مامانا هرکی هر تجربه ای داره میشه بگه ممنون میشم دخترم وزن تولدش ۳۳۰۰ بود تا دو ماهگی خوب وزن گرفت ولی از ۳ ماهگی اومد پایین وزنش اینم بگم دخترم ابله مرغون گرفت ۵۷۰۰ بود ۲۰۰ گرم کم کرد ۵۵۰۰ شده الان ۴ ماهو نیمشه ۵۵۰۰ چیکار کنم وزن بگیره پودری چیزی میشه بهش بدم شیر خشک ببلاک میدم کمکی نمیخوره بد میگره فقط شبا تو خواب ۲ بار ۶۰ سیسی میدم بهش طول روزم یکی دوبار شیر خشک میخوره بیشتر میلش ب شیر خودمه ولی شیر خودم سیرش نمیکنه خوابشم خوبه پودری چیزی هست بخورم یا بدم بهش وزن بگیره خیلی ضعیفه بچم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک ببلاک خیلی شیر سبکی هست 

بهش بیومیل پلاس بده چربه 

خیلی بهتره بعدم سعی کن بهش بیشتر شیر خشک بده و کم کم شیر خودتو کمتر بده 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

این کارو رو با بچت نکن کلیه و کبدش داغون میشه ادم بزرگسال داروی چاقی و اشتها بخوره معده و کلیه براش نمیمونه این که بچس بابا اشکالی نداره شیر خودتو تقویت کن چربش کن اگه میشه شیر خشک ببلاک که اصلا وزن دهی نداره پسر من بهش میسازه میخوره ولی چه فایده اصلا وزن نمیگیره هرچی وزن هم گرفته خودم با غذا تقویتش کردم و خواب کافی برو زیر نظر پزشک شیرخشکش رو عوض کن یه چیز بهتری براش بخر که چرب باشه و بچه وزن بگیره فقط خواهشا نان بهش نده هرکی شیرخشک نان داده معده بچشو خراب کرده نمونش بچه های خواهر خودم فقط چاق بودن اصلا وضعیت معده درستی نداشتن هر روز یبوست شدید جوری که بچه از حال میرفت نان بهش نده فقط 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
این کارو رو با بچت نکن کلیه و کبدش داغون میشه ادم بزرگسال داروی چاقی و اشتها بخوره معده و کلیه براش ...

ممنون اره واقعا ببلاک خوب نیست دکتر گفت عوض کن بیومیل پلاس بده میترسم بهش نسازه معدش اذیت بشه

پودر اینا نده اصلا اگه شیر خودتو میخوره کره بخور من دخترم وزنش کم بود غذا روزودتر شروع کردم بعد زینک ...

زینک دادم میگن بلوغ زودرس میاره الان بهش مولتی میدم وزن میده ب نظرتون

ممنون اره واقعا ببلاک خوب نیست دکتر گفت عوض کن بیومیل پلاس بده میترسم بهش نسازه معدش اذیت بشه

بهش بده ببین چی میشه شاید ساخت خیلی شیرخشکی خوبی هست 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن