2777
2789
عنوان

امکان جدید: نمایش کاربران آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 101 پست
من به نشانه اعتراض گریه میکنم تا صبح 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ازشانس منوتو دفعه بعدگزینه حذف هم درست بشه ازون آزمایشی هانیستیم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام امکانات جدید در دست بررسی هست. قطعا مواردی که " به سایت لطمه نزنه " و شما کاربران عزیز به راحتی ...

خیل ممنون دارتون هستم .خدا خیرتون بده .  

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

🔫😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اسم استارتر هست. مشکلی در این بخش وجود نداره

اينجا نميشه عكس بفرستم ؟؟ اسم استارتر كه نيستش !!! 

مثلا ميريم توي تبادل نظر دو روز گذشته همينجوري كه عنوان تاپيك نوشته بود زيرش هم اسم استارتر و ساعت زدن تاپيك و آخرين پيام بودش، الان فقط ساعت و زمان و آخرين پيغام هست

تونستم منظورمو برسونم ؟!

سلام لطفا گزینه تعطیل کردن تاپیک اضافه نکنید نبودش بهتر از بودن خوشبختانه تعداد معلدم الحالهایی که تاپیک سرکاری میزنن کم شده

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

اسم استارتر تاپیک ها هم تو موضوعات جدید مشخص نیست تو ورژن سبز مشخص بود

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
فقط تو ۳ تا موضوع هست وقتی رو بیشتر ببینید کلیک کنیم و وارد صفحه موضوعات دو روز گذشته شیم دیگه اسم ...

آها دقيقا منظورم همينه، اونجوري خيلي خوب بود كه ميشد ديد كي استارتر هست ، بقيه تغييراتم من دوست دارم مرسي

یعنی من تا صبح گریه کنم بمیرم ؟؟؟😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

این خانوم تهرانی کجاس اصن؟؟؟😢