2777
2789
عنوان

امکان جدید: نمایش کاربران آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 101 پست
در این تاپیک اعلام شده : http://www.ninisite.com/discussion/topic/1385132

نی نی یار چطور میشه همه پست هایی که در تاپیک ها ایجاد کردم حذف شه؟؟؟؟

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این امکان در حال حاضر وجود ندارد

کاش وجود داشتتتتتت

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام نی نی یار من چنتا از عکسهای دخترمو فرستادم الان پشیمونم میشه حذف کنی و هرچی پست فرستادم پاک کنین کلا هیچ پیامی از من نباشه؟؟؟؟

هر شب دو دقیقه با خدا حرف بزن؛  هر روز ب کام تو رقم خواهد خورد  
تو شرایط بدی ام خواهش میکنم عکساشو پاک کن

لینک بفرستین براتون حذف کنم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

ببخشید پیام ها رو هم میشه پاک کنین

فقط دو مورد

تو گروه مامانای اقدامی بیاین واسه جنسیت پسر باهم باشیم  یکی صفحه 45 یکی صفحه 119

حذف شد