2777
2789
میخواین براتون تهیه کنم؟

زحمت میشه. فقط بفرمایین گوشیهای جدید سامسونگ دکمه ای هم کارآییشون مثل اونه؟
مثلا بخوایم حرف میم رو تایپ کنیم باید عدد هشت رو بگیریم بعد شیش به جای اینکه شیش بار سریع عدد هشت رو پشت سر هم بگیریم؟!
شما کدوم شهر هستین؟
ما اصفهان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت میشه. فقط بفرمایین گوشیهای جدید سامسونگ دکمه ای هم کارآییشون مثل اونه؟ مثلا بخوایم حرف میم رو ت ...

خواهش میکنم

من مازندرانم

والا الان خاطرم نیست

ولی ی نوکیا ساده پیشمه

همینطوریه فقط وقتی عدد هشت رو نگه میداری چند ثانیه ، همون عدد تون دکمه رو مینویسه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
خواهش میکنم من مازندرانم والا الان خاطرم نیست ولی ی نوکیا ساده پیشمه همینطوریه فقط وقتی عدد هشت ...

اتفاقا نوکیا اینطوری نیست. بخوام م تایپ کنم باید عدد هشت رو 6 بار سریع پشت سر هم بگیرم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اتفاقا نوکیا اینطوری نیست. بخوام م تایپ کنم باید عدد هشت رو 6 بار سریع پشت سر هم بگیرم!

اون e250 اینطوری نبود؟؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اون e250 اینطوری نبود؟؟

نه خدا رو شُکر!
راحت عدد هشت و بعد هم 6 رو میگرفتیم حرف م تایپ میشد!

نه خدا رو شُکر! راحت عدد هشت و بعد هم 6 رو میگرفتیم حرف م تایپ میشد!

اهان الان متوجه شدم 

این ویزگی فقط برای سامسونگ های قدیمی بوده

من میگردم براتون پیدا کردم خبر میدم

اگر باطری e250 رو میخواین هم براتون تهیه میکنم

اهان الان متوجه شدم  این ویزگی فقط برای سامسونگ های قدیمی بوده من میگردم براتون پیدا کردم خبر ...

جالبه فقطم برای فارسی جواب میده.
مثلا انگلیسی اگه بخواام حرف s رو تایپ کنم باید عدد هفت رو چهار بار پشت سر هم بگیرم.
ولی برای حروف فارسی عدد و بعد هم اینکه چندمین باشه.
مثلا همونطوری که نوشتم حرف م ششمین حرف هست که با عدد هشت تایپ میشه سریع میگیریم 8 شیش.
به جای اینکه هشت رو شیش بار بزنیم!

جالبه فقطم برای فارسی جواب میده. مثلا انگلیسی اگه بخواام حرف s رو تایپ کنم باید عدد هفت رو چهار بار ...

بله دقیقا متوجه منطورتون شدم

سلام آقاسید

خوب هستید ان شاءالله

سوالی داشتم از محضرتون

من یه گوشی سامسونگ مدل a12 دارم چند وقت پیش بدون هیچ دلیلی میکروفونش از کار افتاد و دادم تعمیر

بعد از تعمیر مشکلی که پیدا کرده اینه که موقع تماس جواب دادن یکم نویز اذیتم میکنم و صدای مخاطبم تغییر پیدا میکنه

هندزفری هم که وصل میکنم به سوکت هندزفری، کاملا سوت میکشه و اصلا چیزی مفهوم نیست

میخواستم ببینم این نویز میتونه باعث آسیب سخت افزاری بشه و باید حتما برطرف بشه؟!

تعمیرکار هم خیلی زحمت کشید بنده خدا، حدود ۱ساعت و نیم وقت گذاشت برای برطرف کردن نویز، اما درست نشد

سلام آقاسیدخوب هستید ان شاءاللهسوالی داشتم از محضرتونمن یه گوشی سامسونگ مدل a12 دارم چند وقت پیش بدو ...

سلام ارادت

فقط با تعویض میکروفن حل میشه

چون خیلی تعویضش حساس هست

سلام ارادتفقط با تعویض میکروفن حل میشهچون خیلی تعویضش حساس هست

یعنی مجددا میکروفونش رو عوض کنم؟!!

تعمیرکار میکروفون تعویض شده رو برداشت بخاطر اینکه احتمال میداد نویزش بخاطر میکروفون جدید نصب شده باشه، بدون میکروفون هم همچنان نویز وجود داشت

اولش فکر میکرد مشکل از اسپیکر بالاست، یه اسپیکر جدید نصب کرد، همچنان نویز داشت، بعد چند دقیقه تلاش گفت نویزش برطرف شده و اسپیکر گوشیت سالم بوده، گفتم پس همون اسپیکر گوشی خودم رو نصب کنید ، اما بعد نصب اسپیکر خودم مجدد نویزش برگشت و بعد از کلی تلاش ، دیگه درست نشد☹

یعنی مجددا میکروفونش رو عوض کنم؟!! تعمیرکار میکروفون تعویض شده رو برداشت بخاطر اینکه احتمال میداد نو ...

آهان پس خیلی سخت شد پیدا کردن مشکلش