2777
2789
عنوان

رازداشتن نوزاد تپل😍

524 بازدید | 22 پست

مامانهای عزیز راز داشتن نوزاد تپل، شیر چرب فروان زن یا شیر خشک خفن نیست....

بلکه داشتن نوزاد با جذب گوارشی بالاست...

علت عدم جذب گوارشی، الرژی ،رفلاکس و....

که بسیاری ژنتیکی هست

پس با خوردن یه خروار شیر پر چرب و خامه  و ۷-۸ تا تخم مرغ رسمی تو کره محلی نوزاد شیرخوارتون چاق نمیشه(اگ به لبنیات و تخم مرغ الرژی داشته باشه)

با خوردن شیر خشک سوپرامیل و اپتامیل و چی چی پلاس 

نوزادتون چاق نمیشهههههههه

اینو گفتم ک حداقل شمایی ک این مطلبو میخونی دست از سر منی ک نوزاد الرژن دارم و با وجود رژیم شدید(نون و سیب زمینی و گوشت قرمز) چاق نمیشه ، بردااااارید

هر مادری ک بچه لاغر داره مطمئنا از بی عرضگی، تنبلی یا بد دستپخت بودنش نیست از شانس گندشههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بگم ک نی نی دوم من بازم الرژی داره و من از ماه دوم ک رژیم غذاییمو باز کردم و تخم مرغ و برنجم به منوی غذام اضافه کردم یهو وزنگیریش ضعیف شد...

اون هفته دیگ دلو زدم به دریا و بردمش تست الرژن و فهمیدم به برنج، گندم،سویا گوشت و شیر گاو، مرغ و ماهی، انواع مغزیجات، انوااع ادویه و خربوزه و انگور و ملون و مایت وگرد و غبار حساسیت داره😊

لطفا نظراتتون و تجربیاتتون اگر فکر میکنید مفیده به مامانی مثل من بگید وگرنه 

وایی چقدر ریزه و فلان رو...

لا اله الا الله😐🤨

اون شانس گند رو خوب اومدی..پسرم بدنیااومد چهارو چهارصدبود..البته درشت بود تا چاق..چهارماهگی نه کیلو بود..خلاصه زیاد تو چشم بود..پنج ماهگی رفلاکس گرفت،وهمینطور لاغر ولاغرتر شد..

صد درصد من نمیدونم چرا همه دنبال بچه تپلن بعدم تو نوجونی در به در دنبال رژیم لاغری برای نوجوان ۱۱۰ کیلوییشون😂😂خو بچه گشنش بشه میخوره چیه تپلی،نی نی من امشب سهمیه ناهار فرداشم خورده برای اولین بار،بخدا عذاب وجدان دارم

اون شانس گند رو خوب اومدی..پسرم بدنیااومد چهارو چهارصدبود..البته درشت بود تا چاق..چهارماهگی نه کیلو ...

۷۰درصد زندگی ما جلو چشم حسوداس بخدا .منم همین نظر شمارو برای بچه هام دارم.خدا نظرای بدشونو برگردونه به خودشون

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
اون شانس گند رو خوب اومدی..پسرم بدنیااومد چهارو چهارصدبود..البته درشت بود تا چاق..چهارماهگی نه کیلو ...

💔💔💔

نی نی من ۲۴۹۰ بود🤦‍♀️ همون شیرینی چاقالویی ماه اولو هم نداشتم😂

دختر منم هایپوآلرژیک و جز شیرخشک مخصوص هرچی میدم صورتش پر از دونه قرمز و اگزما میشه و خستم از این سو ...

من علاوه بر این دفع خون هم داریم

کمپلس انواع الرژی های پوستی و گوارشتی و....🤦‍♀️هعی..