2777
2789

استرس دارم میدونم خوب نمیدم ولی نمیرمم بخونم چون میدونم هر چی بخونم فایده ای نداره ولی چرا استرس دارم ای لعنت به زبان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا 5 ساعت وقت داری. اگه واقعا نمیخوای بخونی که بخواب تا همینایی که بلدی هم فردا یادت. نره.   من دیشب ساعت ۱۲ شروع کردم و امروز هم نتیجه. تقریبا خوبی گرفتم...البته قبلا خونده بودمش

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔
مقصر گوشی  موقع امتحانات باید ازتون بگیرند  جون خودتون نمیتونید مدیریت کنید

گوشیم نباشه خودم دلم نمیره به زبان خوندن خیلی امتحان کردم از استرس آدم خراب میکنه چه ربطی به گوشی داره 

براچی خوب نمیاری؟؟؟از الان تا صبح دقت داری برو قشنگ چایی بریز بخور ارامش خودتو حفط کنه نفس عمیق بکش و کلا خودتو اروم کن نمونه سوالات سالهای پیشو بزار جلوت حل کن لغات رو مرور کن بارم بندی جاهای بیشتر رو در نظر بگیر طبق اون بخون از اخر به اول شروع کن مرور کردن اینم بدون قانون یا همه یا هیچی بدبختت میکنه اینو ازمن داشته باش شایدددد (اگه پایت خوب باشه بخونی تا صبح میرسی) عالییسس نشی ولی قطعا نتیجه قابل قبولی میگیری بهتر از صفر شدنه پس بشین بخون و امتحانای دیگتم خوب بخون

ته درس خواندن برات ن....بدن

بله

با معدل دیپلم۱۹.۷۰

رتبه ۶۱۵۰

دانشگاه خوب و معدل لیسانس۱۸.۴۰

دارم ماهی ۱۴حقوق میگیرم با اضافه کار ساعتی ۲۰تومن

پتو بکش رو کلت بخواااب

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
براچی خوب نمیاری؟؟؟از الان تا صبح دقت داری برو قشنگ چایی بریز بخور ارامش خودتو حفط کنه نفس عمیق بکش ...

ولی من وضعم اونقدر خراب نیست دیگه ١۶ میارم 

وای چه بد  منم الان همون کارو کردم 😂

احسنت

اصلا استرس نداشته باش

هیچی مهم نیست واقعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم