2777
2789

تو زندگی هیچ وقت کم توقع نباسین هیچ وقت از هیچیییی نگذرین هرکاری دوست دارین بکنین و کوتاه  نیاین بخدا این سایت سراسر تجربه واقعی زندگی هاست خصوصا سر مراسم عروسی و خونه و ...

اینو منی میگم ک اولا مثل  مرتاض ها فکر میکردم هرچی قانع تر باشم و بی زبون تر عزیز ترم برعکس شد 

برعکسسسسس هیچ حسابی ازم ندارن الانم دنبال راه حل هستم ک دباره جبران کنم خطاهای گذشته رو 

خیلی از خیلی چیزا کوتاه اومدم و زندگی بزودی با پشت ذست زد تو دهنم و حالا علاوه بر اینک آدم حساب نمیشم و خواسته هام پر توقعی هست باید حسرت آدمایی م خودشون بودن رو هم بخورم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

نمیگم ول خرج باشین میگم هرچی میخاین انجام بدین حتی اگ خواسته تون اینه یه عقد ساده بگیرین و بقیه اصرار دارن عروسی بگیرین بازم کوتاه نیاین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین به برادر شوهر بدیم یا نه؟      

خیر اصلا 😂 ولی کلا دیشب عروسی بودم دیدم عروس هر کاری مم میخاستم بکنم و نکردم کرده بود و واقعا حسرت خوردم و خودمو لعنت کردم ک چرا کوتاه اومدم 

خانما خواهش میکنم فوریه اگه کسی میدونه یه کلام جواب بده معذرت میخام اسی هر کاری کردم تایپیکم ثبت نشد.وقتی رو چیزی مینویسه کالری ۱۶۹/۸۴ این اینی کالری ۱۶۹ و خورده ایه؟؟

موافقم  من از بچگیم هی بابام این جمله رو بهم میگفت کم توقع نباش از همچی بهترین بخوته حتی اگه غ ...

و پدر من دقیقا برعکس شما بود و من نابود شدم و کاری ازم ساخته نیست 

و اضافه کنم ک اصصصصلا به هیچ عنوان دلتون به حال جیب شوهر نسوزه، مخصوصا اگ دیدین پولداره، چون اگه شما نگیرید خرج یکی دیگه میکنه، واقعا از سر تجربه دارم میگم. خرج کنین به خودتون برسید مد روز باشین💗

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙
نمیگم ول خرج باشین میگم هرچی میخاین انجام بدین حتی اگ خواسته تون اینه یه عقد ساده بگیرین و بقیه اصرا ...

چقدر مثل منی خییییلی کم توقع بودم واز همچی میگذشتم😭

الآنم دارم جدا میشم

فقط خدااااا