2777
2789

برادر شوهرم ۲۰ سالشه تازه گواهی نامه گرفته هر روز میاد ک ماشین بدین بهم 

دیشب عروسی بودیم شوهرم نبود من ماشین رو داشتم بعد اینو خالش هم بودن 

خودشو بزور پیله کرد ک من بشینم منم روم نشد چیزی بگم تو عروسی دادم بهش 

خلاصه دختر خاله مامانم و شوهرش هم با ما بودن هی جلو اونا برادر شوهرم میگف زن داداش ماشین نمیده بهم و میخام شما رو بزارم خونه ماشین ببرن منم عصبی شدم کفنم میخای ماشین بت نامت کنم؟خاله شوهرم صداش در آمد ک کی دادی ماشین بهش  منم گفتم براش ماشین بخررخیلی  ناراحتی اینحا با شوخی گفتم 

شد و اینا اومدن خونه ما خاله خودمو پسر دایی و عموم هم شب  اومدن خونه ما 

صب  قرار بود منو خاله شوهرم باهم بریم شهرستان چون اونجا خونه داریم خونه خودشم اونجاست (مجرده)دیدم میگه سعید(برادر شوهرم) هم میخاد باما بیاد خالم گف اون میخاد بیاد ماشین بدی بهش منم گفتم ناراحت نشی من ماشین دست کس نمیدم 

یدفه برداشت گفت برو برو تو زدی ماشین رو داغون کردی خراب کردی منم داااااغ کردم گفتم ماشین تورو خراب کردم ؟  ماشین خودمه 

گف با اون کهنه ماشینت این قپی نیا گفتم تو ک نو داری بده سعید سوار شه چرا دائم دنبال ماشین مایی دعوا شداا  آخرش گف منک چیزی نگفتم داغ کردی 😑😑 

منم زدم بیرون از خونه  ظهرم ماشین رو عمرا بدم بهشون اینم یه بهونه خوب گ دیک ماشین دست کسی ندم شده این دعوا رو اینقدکش بدم ک هیچ کس جرات نکنه طرف ماشین بیاد 

پ.ن:بچهه ها خیلیی پرروان تو تاپیکای قبل کاراشون رو گفتم همه بهم گفتن ساده ای جرف نمیزنی ‌ مظلومی منم این بار دااغغغ کردم 😁😁

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

خوب کردی من از آدم زبون دراز و تیکه بنداز اصلا خوشم نمیاد 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم 🥳🥳🥳🥳

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

خوب کردی من از آدم زبون دراز و تیکه بنداز اصلا خوشم نمیاد 

دیگ عمرا ساکت بشنیم عمرا 

فک کن برادر شوهرم ماشین نو خریده یباربهش نگفتن بده ماشین رو 

هر روز در خونه ما هستن له له همین کهنه ماشین میزنن ک باهم برن دور دور

والاخوب کردی چقددددد پرورون ماهی روهروقت ازاب بگیری تازه است دیگه ازاین به بعدنده 

نه عزیزم عمرا بدم اینم شد بهونه ک به ماشین ما گفتن کهنه ماشین 😂

خوب کردی فردا ی اتفاقی بیوفته خدای نکرده میگن تو ماشین دادی دستش

دقیقا همیشه همین به شوهرم میگم میگم فردا بزنه به جایی ماشین به درک خون از دماغش بیاد همین خالت میاد گور ما دوتا رو میکنه

دیگ عمرا ساکت بشنیم عمرا  فک کن برادر شوهرم ماشین نو خریده یباربهش نگفتن بده ماشین رو  ه ...

تا وقتی ساکتی شاخن دو بار حرف که بزنی دیگه دهنشونو میبندن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳