2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی بد ذات شدم

163 بازدید | 12 پست

نسبت به دخترا حسودیم میشه خیلی زیاد نمیدونم چیکار کنم همش حس عذاب دارم حس میکنم حقم نبود اینجا که الان هستم باشم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

علتشو نمیدونی؟

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم مشکلت حل شه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
علتشو نمیدونی؟

از وقتی که زندگیم بد شده هرکس رو میبینم از حسودی میترم تازه یه دختر عکس گذاست کلی نقص ازش گرفتم قبلا هم هزار بار این کارو کردم هی میگم بزار روحیه اش داغون بشه بعدش عذاب وجدان می گیرم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
الان کجایی مگه؟

تو همه هدفام شکست خوردم 

اشکال نداره به روز هم خدا نگاه تو میکنه    

😭😭😭😭

شکست نهایت همه چیز نیست میتونه شروعی دوباره با روش دیگه ای باشه

منم میگم ولی این حس حسادتی که دارم ولم نمیکنه همش نگا به زندگی بقیه میکنم