2777
2789
عنوان

از دختر خالم بگم

483 بازدید | 46 پست

همسن منه متاهل هست مثل من تجربیه و اینکه ما تویه ساختمون زندگی میکنیم فقط 17سالمونه شوهرش دنودن پزشک 31سالش همیشه شوهرش میکه دختر باهوشی که نیاز به خوندن نداره و بیست میشه با اونی کن از صبح تا شب میخونه اخرش 15مسشه یکیه یا اونی که اینقدر زشته که حتی یدونه خاستگار نداشته باشه با اونی که اینقدر زیباست مثل محدثه که تو سن کم شوهر خوب گبرش اومده بدبختی اینجاس تویه حوزه افتادیم همیشه محدثه میگه من باهوشم و مطمعنم نهایی بیست میشم به مادرم میکم میکه یکی حیقیت میگخ ناراحت میشی یکم جتبه داشنه باسه دعا کتید معدلم 16بشه بخدا دیکه طاقت موندخ تو این خونه رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه موفق بشید همیشه بدرخشید

ابجی خسته شدم از صبح تا شب تلاش میکنم اخرش ایتقدر همه منو مسخره میکننن کاش پسرعمهه زودبیاد خواستگاریم چرا بلید تا بیست سالکی صبرکنم این چه شرطی ک عمم گذاشته 

غربیه دوست پسرش بوده من بدبخت ببین چقدر اذیتت میشم دعا کن نهایی  16بشه معدلم

عزیزم تو هم میتونی آبندت درخشان باشه امسال نشد سال بعد بخون برای پزشکی 

شاید مشاورش بوده ؟ رو نمیکنه چون نمیخاد کسی بفهمه درس میخونه

دخار آشغالی به نظر میاد

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
عزیزم تو هم میتونی آبندت درخشان باشه امسال نشد سال بعد بخون برای پزشکی  شاید مشاورش بوده ؟ رو ...

عزیزم دخترخالم یه بچه 1/5هم داره یعنی بیشتر از من میخونه من تقرببا 12ساعت میخونم