2777
2789

والا من شوهرم نمیزاره پسر ۴ سالمو ببرم حموم با خودش میبرش کوچیک ام بود با لباس حموم گرم میکردم می‌فرستادم بیرون شوهرم لباس تنش می‌کرد 

دختر ۱۲ ساله الان معذرت میخام سینه هاش ام نیش زده 

صرفا با لباس میرن آب بازی خب طوری نی 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر شش ساله با مادرشم نباید بره حمام بعد شما میگی دختر۱۲؟ اگه اببازیه با لباس در حمام باز زیرنظر وا ...

با مادرش که همیشه میره 

تازه ختنه کرده بود لخت جلو خواهر و همه میگشت :( 

فک کنم رابطه بچمو با اینا کم کنم

ممنون از درک و شعورتون  چون جاریم همسایه چسبی منه  رو تربیت بچه منم تاثیر داره  دخ ...

عزیز دلم توی تمام تاپیک های کاربرا بری هر کدومشون در مورد چیزی که بیشتر داره آزارشون میده تاپیک میزنن که هم خودشونو خالی کنن و هم راه حل مناسبی پیدا کنن و هم اینکه درددل کرده باشن

انشاء الله مشکل شما هم به بهترین شکل حل میشه

♥️🙏

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اون سایتاالان دارن محارموعادی سازی میکنن البته خودشون که اعتقادی ندارن برای تحت تاثیرقراردادن ماها ک ...

این یه اصطلاحه که میگن حتی فلان جا هم این کارا قفله

مثلا تو اکثر فیلمای ترکیه خیانت به وضوح مشخصه ولی یه سری خیانتا که میشنویم که تو فیلمای ترکیه هم هستا ولی به اصطلاح میگیم حتی تو فیلم ترکیه ای هم قفله 

نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
این یه اصطلاحه که میگن حتی فلان جا هم این کارا قفله مثلا تو اکثر فیلمای ترکیه خیانت به وضوح مشخصه و ...

آره قربونت برم متوجه منظورت شدم❤

اولین جرعه از لیوانِ علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید ،  اما در تهِ لیوان خدا منتظر شماست...ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی )
آره قربونت برم متوجه منظورت شدم❤

خدانکنه عزیزم🩷

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|