2777
2789
منم عین توام خودم تپلم شوهرم لاغر الان با وجود ی بچه ی 9 ساله ازش بدم اومده وقتی پسرای الان و میبینم ...

خب تو ک تپلی رژیم بگیر لاغرشو 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دکتر بخیه من مرد بود🤦‍♀️

وای استرس گرفتم 🥲

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ای وای  نه من شیو بودم  بلابه دوووور

اره اصلن قبل سزارین ژیلت میداد بیمارستان من میگفت باید شیو شده باشه _ البته من از خونه تمیز رفته بودم 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
یا خداااا، شده بیمار خانم باشه و کارکنان آقا ببینن؟ 

عزیزم این قضیه اصلا جای نگرانی نداره چون گفتم حریم خصوصی بیمار حتی الامکان حفظ میشه و واسه بعضی کارا مثل سوند اینا همجنس رو میفرستن ولی خب همکار اقا و خانم داریم و تا یه جایی طبیعیه که اندام تناسلی دیده بشه،بستگی به وجدان طرف مقابلم داره ولی در کل خیلی واسمون عادی شده میبینیم ها ولی توجه نمیکنیم

عزیزم این قضیه اصلا جای نگرانی نداره چون گفتم حریم خصوصی بیمار حتی الامکان حفظ میشه و واسه بعضی کارا ...

برای خانما آره عادیه، ولی فکر نمی‌کنم برای مردا عادی باشه. ای کاش یکم‌ این بیمارستان رعایت کنن. من یه عمل داشتم الان که فهمیدم اعصابم خورد شد😑

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ن عزیزم ناراحت نشدم ازت، عزیزم چقد خوب تحلیل کردی اره از ی کارش ی ساله بدم اومده برا همین بیشتر زوم ...

صد درصد مشکل یه چیزه دیگه س،نه چیز بی اهمیت و بی پایه ای مثل قد و وزن.حتما اصیله رو بچسب و حلش کن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اره درسته باخودم میگفتم من نرمالم 

وقتی شوهر لاغر و ریزه باشه باید همش مواظب باشی گنده تر از اون نشی

منم خودم تو پرم _ دوست دارم شوهرم خیلی گنده باشه کنارش به چشم نیاد توپری من 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
2810