2777
2789
عنوان

Hcgو کلومفین

64 بازدید | 14 پست

دوستان چند ماه بعد از مصرف کلومفین حامله شدین ؟دکتر ب من روزی ۳عدد کلومفین از روز ۵قاعدگی تا۵شب .روز دو تا متفورمین ۵۰۰و اینکه پرگناکر و یک مکمل دیگه برای تنظیم متابولیسم چربی در بدن ‌.روز ۱۵قاعدگی هم سوزن hcg زدم .احساس میکنم باید لترزول استفاده می‌کردم نمیدونم چرا دلم غم گرفته ۴روز دیگه موعدمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیر نشده که از باهم بودنتون لذت ببر

خودمم میگم اشتباه بود  الان دکتر رفتم تابستون ی مسافرت نمیتونم برم همش درگیر قرص و اقدام و سوزن و درد بعد سوزن😀😄و اینکه میترسم چند سال دیگه نشه دوست دارم تا سنم کم تره ی بچه بیارم خیالم راحت شه

خودمم میگم اشتباه بود  الان دکتر رفتم تابستون ی مسافرت نمیتونم برم همش درگیر قرص و اقدام و سوزن ...

کار خوبی میکنی

تفریح ها را هم با بچه ات میری

خیلی خوشم میاد از مامان های نوجوان که سنشون زیاد نیست

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
کار خوبی میکنی تفریح ها را هم با بچه ات میری خیلی خوشم میاد از مامان های نوجوان که سنشون زیاد نیست

واقعا از الان برنامه ریزی میکنم ک چ کارایی براش بکنم با هم کجاها بریم و چیکارا بکنیم🥺😍

بگو عزیزم 🤩

عید غدیر نزدیکه. روز عید یکبار خطبه غدیر را با معنی بخون و نیت کن اگه ان شاء تا سال بعد بچه داشتی یه خطبه خوانی در منزلت بگیری. ایام غدیر سال بعد یه جمعی را دعوت کنی (هر چند نفر) و یه جشن کوچیک و یه خطبه خوانی انجام بشه. به حق امير المؤمنین حاجت روا به خیر باشی عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عید غدیر نزدیکه. روز عید یکبار خطبه غدیر را با معنی بخون و نیت کن اگه ان شاء تا سال بعد بچه داشتی یه ...

انشاالله حتما عزیزم نذر زیاد کردم حتی نذر نمک ولی تا خدا نخواد نمیشه