2777
2789

خانوما من کیست دارم. دارم قرص جلوگیری مصرف میکنم برا کیستم ولی در کنارش کلی داروی گیاهی و کارای دیگه هم دارم انجام میدم. به نظرتون تا یک ماه که قرص رو مصرف کنم بعدش برم دکتر ببینم رفع شده. یا نه بزارم دوماه بخورم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت پس تا دوماه صبر نکنم برم یه معاینه بکنه شاید رفع شده باشه. 

عزیزم منم این مدلیم کیست دارم ولی مقاومت نکن برا دکتر رفتن ماهایی که کیست داریم یا تنبلی تخمدان همش باید تحت نظر باشیم به خصوص برای بارداری 

ادم عادی نیستیم که بو بکشه باردار بشه 

اینم یه مریضیه باهاش کنار بیا

شما نی نی داری؟ برای بارداری سریع چه اقداماتی انجام دادی 

من این ماه دومین ماهییه دارم اقدام میکنم ،بچه ندارم 

شیش ماه بخاطر کیستم چون بزرگ بود قرص جلوگیری خوردم ،این ماه دوباره میرم دکتر ،شاید یه قرصی داد جواب گرفتم 

من این ماه دومین ماهییه دارم اقدام میکنم ،بچه ندارم  شیش ماه بخاطر کیستم چون بزرگ بود قرص جلوگ ...

نه من از روزی که متوجه شدم رفتم دکتر. در کنارش دارم کارای دیگه هم مبکنم و دارو گیاهی هم مصرف میکنم. مقاومت نمیکنم و مطمئنم که خوب میشم و امسال باردار میشم. شمام توکل کن به خدا. و فقط به دارو اکتفا نکن. برقص. سردی جات حذف کن. عرق رازیانه بخور. تخمدانت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و گرم نگه دار. بادوم بخور. کلم بروکلی. عرق فراسیون. قرص پونیکا. عرق بومادران. پیاده روی. آرامش. و مطمئن باش امسال مامانی 

نه من از روزی که متوجه شدم رفتم دکتر. در کنارش دارم کارای دیگه هم مبکنم و دارو گیاهی هم مصرف میکنم. ...

این عرقا که گفتی من یه مدت مصرف میکردم دکتر گف خیلیاش قاعده اوره میخوای اقدام کنی حتما بپرس از دکترت

اره فعالیت دارم دوچرخه سواری میکنم گرمیجات میخورم