2777
2789

شیشه ک دهنش میکنم همش میخنده و صدا در میاره دوس داره باهاش بازی کنم شیر نمیخوره تا وقتی ک بخوابونمش شیر میخوره عصابم خورده . کسی تجربه داره ؟ چطور در بیداری بهش شیر بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم رفلاکس داشت سه ماه و ده روزش که شد براش فرنی رو شروع کردم به دادن، الان سه سالشه خیلی خوش غذاس شکر خدا ، رفلاکسشم خوب شد، البته دارو هم خورد

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چرا امپرازول داد فایده نداشت

امپرازول و فاموتیدین و قطره پدی لاکت، اینارو دکتر داده بود به پسرم

منم بچم رفلاکس داشت سه ماه و ده روزش که شد براش فرنی رو شروع کردم به دادن، الان سه سالشه خیلی خوش غذ ...

خب وزنش کم نمیشع با فرنی ؟ چون غذا اصلی شیره الان میترسم فرنی و غذا کمکی بدم وزن نگیرع

خب وزنش کم نمیشع با فرنی ؟ چون غذا اصلی شیره الان میترسم فرنی و غذا کمکی بدم وزن نگیرع

نه اتفاقا وزنش خوب میشه، چون رفلکس داره شیر الیتش میکنه، یکم غلیظتر مث فرنی عالیه براش، میتونی باشیر خودت درست کنی، من که بچم حساسیت به پروتین گاوی هم داشت با شیر خشک اپتامیل پپتی جونیور براش درست میکردم