دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 عنوان تورم سینه ها موقع از شیرگرفتن 130 بازدید | 16 پست سلام دوستانیک روز میشه وارد پروسه از شیرگرفتن دخترم شدیمسینه هام بسیار متورم و دردناکه ، دستهام و بدنم هم خیلی درد میکنه... آیا راهکاری برای بهتر شدن هست؟ دارویی چیزی؟ برای شما چند وقت طول کشید تا عادت کردین و خوب شدین؟؟؟ 1403/03/21 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe7229 عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 4304 ببین باید تا ۳ روز تحمل کنی بعدش بدوشی یا بدی بچه تو خواب بخوره یا توسط هم سر تخلیه شهباعث میشه دیگه پر نشهقرص سفالکسین هم صبح ظهر شب بخور
دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 ببین باید تا ۳ روز تحمل کنی بعدش بدوشی یا بدی بچه تو خواب بخوره یا توسط هم سر تخلیه شه باعث میشه دی ... ممنون عزیزم ، دوز سفکسیم چقدر باشه
elahe7229 عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 4304 من روز ۳ بود که شبش خالی کردم سینه رو و دیگه ازاون به بعد پرنشد قرصم خوردم
مهرساناناز عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3683 برگ کلم رو بذار داخل یخچال خنک شه بذار روی سینت هر پنج شیش ساعت عوض کن یدونه دیگه بذار سریع خوب میشه میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
elahe7229 عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 4304 ممنون عزیزم ، دوز سفکسیم چقدر باشه فک میکنم ۲۵۰ بود خوردم سفالکسین زرد رنگ بود
دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 برگ کلم رو بذار داخل یخچال خنک شه بذار روی سینت هر پنج شیش ساعت عوض کن یدونه دیگه بذار سریع خوب میشه ممنونممم
دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 فک میکنم ۲۵۰ بود خوردم سفالکسین زرد رنگ بود ممنون عزیززم
دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 برگ کلم رو بذار داخل یخچال خنک شه بذار روی سینت هر پنج شیش ساعت عوض کن یدونه دیگه بذار سریع خوب میشه رنگ کلم فرقی نمیکنه سفید باشه یا بنفش؟
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5999 باید یواش یواش از شیر میگرفتیش ک هم خودت اذیت نشی هم دخترت ولی من دوماهگی پسرم بخاطر آلرژیش مجبور شدم یهو از شیر خودم بگیرمش ، قرص کابرلین خوردم بلافاصله شیرم خشک شد تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
دخترآريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 730 باید یواش یواش از شیر میگرفتیش ک هم خودت اذیت نشی هم دخترت ولی من دوماهگی پسرم بخاطر آلرژیش م ... سر پسرم یادمه اول روز گرفتم و بعد شب هارو قطع کردم... خیلی اذیت شدیم یادمه سینه هامم درد میکرد اما یادم نمیاد چطور خوب شدم... این قرص و میتونم آزاد بگیرم مصرف کنم دکتر به شما داده بود؟؟
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 5999 سر پسرم یادمه اول روز گرفتم و بعد شب هارو قطع کردم... خیلی اذیت شدیم یادمه سینه هامم درد میکر ... آره گلم منم آزاد گرفتم نه ، همینجا سرچ زدم رفتم گرفتم خوردم تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋