2777
2789

من نمیدونم کی بخونم حفظیاتم ضعیف درسامم همه جفظی

انقد بچم شبا بی تاب کولیک‌تاره ک طول روز همش کسلم حوصله خوندنم نمیاد

منی ک‌همش رتبه الف بودم 

این ترم۴تاامتحان دادم فک‌کنم‌همش و بیوفتم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که اذون رو زود می گن قبلا بعد از اذون بیدار می موندنم... الان می تونی 6 یا7 صبح بیدار شي بخونی بعد که خسته شدی یک ساعت رو بخواب که کسل نباشی

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

با نوزاد بچه سخت میشه

سخته ولی دیگ‌چاره ندارم 

میگذرونم هرجوری هست

من عاشق اینجور سختیام باعث‌میشه بعدا ب خودم‌افتخار کنم

روزای سختتری کذروندم‌برا درسم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
قهوه بخور بچه رو خوابوندی درس بخون

مگ‌وروجک‌میخوابه 

وقتیم میخوابه اصن حوصلم نمیکشه باطریم تموم میشه

بچه چند وقتشه؟ باید وقتی خوابه بخونی. از یه نفر کمک بگیر. روزی چند ساعت بده به مادر یا مادرشوهرت

ی ماهشه 

اصن دلم‌نمیاد ‌ازخودم دور بشه  دیروز تو‌اتاق درس میخوندم ابجیم‌هی عمس از توحال بهم میداد دلتنگش شده بودم😂😂😂

الان خوابید تا ظهر میخوابه ولی من حس ندارم بخونم

ی ماهشه  اصن دلم‌نمیاد ‌ازخودم دور بشه  دیروز تو‌اتاق درس میخوندم ابجیم‌هی عمس از توحال ب ...

خیلی کوچیکه.نمیتونی بدی کسی نگه داره. وقتی خوابه بخون. راه دیگه نداری. مگ اینکه یه سال مرخصی تحصیلی بگیری