2777
2789
عنوان

بچه کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 52 پست
😁😖حالاجالبه من گندمی چشم ابرو مشکیییی تیره باباش سبزه اونم مشکی چشم و ابروهاش بچم سفید و بور و کچل ...

وای بچه منم سفیده و کچل ۱۰ ماهشه الان عکسشو میذارم 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووخوووودا😍عاشق بچه یک سالم مخصوصا دخمللل 

در میاد بخدا 

من یه دختر خاله دارم اصلا مو نداشت، دو سالش بود کش مو میدید خودشو جر میداد ک مامانش براش بخره، ولی اخه مویی نداشت که بخوان کش کنن 😅مامانش میخرید به زور کش میکرد 

مامانش کامل کچلش کرد با ماشین ریش تراش، بعدش مو های مشکی و خوبی در آورد و رشد مو هاش بهتر شد 

الان دو برابر من مو داره، البته مال دختر خالم ارثی بود

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
وای تا ۶ماه دیگه هم همینه؟🤐لااقل گوشاشو سوراخ کنم فک نکنن پسره

بچه من الان بهتر شده یه سال به بعد بهتر میشن

من موهاشو ۸ ماهگی زدم تغییر چندانی نکرد پشیمون شدم که زدم پدرم دراورد تا مو دراورد  

مگه سوراخ نکردی هنوز من ۳ماهگی سوراخ کردم براش

نه من چالش ها داشتم با بچم تو این یک سال 😓کتاب میشه 

فقط همینقد بدون تا همین الان که یک سالشه همیشه برای خواب گریه کرده،تو ماشین عوض اینکه بخوابه گریه کرده،هرسری تو مهمونیا پدرمنو درمیاورد همیشه رو پام بود..

اوووخوووودا😍عاشق بچه یک سالم مخصوصا دخمللل  در میاد بخدا  من یه دختر خاله دارم اصلا مو ...

🥰😍منم خیلی موهام بچگی خوب بود حیف موهامونو چتری میزدن هیچ وقت نمیذاشتن بلند شه چون شستنش براشون سخت میشد