2777
2789

من هفته پيش بايد ١٧ هفته ميبودم رفتم سونوگرافى گفتن بچه رشدش كم بوده تو ١٥ مونده .سونو داپلر دادم گفتن فشار شريان رحمى دارى يكى ٢.٤ يكى ٢.٧ دكتر روز يدونه اسپرين داد.امروز بعد از بك هفته دوباره رفتم سنو باز همون ١٥ هفته بود يعنى از هفته پيشم رشدي نداشته . اما ضربان قلبشو همه چيش اوكى بود فقط سه هفته رشدش عقبه .تو برگه سونوگرافى زده با توجه به توقف رشد پيشنهاد سقط ميشه . كسي ميدونه چه خاكى بايد سرم كنم؟

از خدا بچه سالم فقط همین . 

ارش بخواه اگه اینو میخاد بهت ببخشه سالم ببخشه اگه میخاد ازت بگیره بعدی سالم باشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلط کرده

به حرف این دکترا گوش نکن.

اگه به حرف اینا بود من و خاله ام و دختر خاله هام بچه هاشونو باید سقط می کردن.

با دکتر های دیگه مشورت کن .

بعضی دکترا وجدان ندارن خیلی راحت می گن سقط . انگار نه انگار در باره یه ادم دارن صحبت می کنن

یه چند وقت بلدرچین بخور ...

دوباره سونو بده

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

دو سه مورد اینجوری شنیدم که دکترا گفته بودن سقط کنین نکردن حتی یکیشون دکتر گفته بود بچه اوتیسمی میشه با توسل به امام حسین و حضرت عباس بچه هاشون همه سالم به دنیا اومد 

بچه تو بسپار به اقا امام حسین علیه السلام 

ما امام حسین داریم ینی ناامیدی نداریم چون نشدن ها برای ایشون شدنیه

برات دعااااا میکنم عزیزم

حتماااا نظر چندتا پزشک رو ببین بعد ....

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊