2777
2789

نه چون اعتماد به نفسم خیلی بالاست اصلا خودمو درگیر مسابقه مضحکی که راه افتاده برای زیبایی نمیکنم 

شما هم اعتماد به نفستو ببر بالا خودتو دوست داشته باش 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برا دندون اره

برای پوست چی؟زیر چشام سیاهه همه به روم میارن،پر از جوش و منافذ بازم ،صورتم کدر شده،بخدا بیرون میرم نمیخام سربالا بیارم بس ک همه پوست خوشگل و دماغ عملی و دندون صاف سفید دارن،من ازبس بی پول بودم و نتونستم به خودم بزسم الان براینجا رسیدم،وام بردارم میتونم قسطش رو بدم ولی عذاب وجدان میگیرم که طلا نخرم یا پس انداز نکنم،نمیدونم چه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام. خیر...... کی می خواد قسط وام رو بده؟

برای پوست چی؟زیر چشام سیاهه همه به روم میارن،پر از جوش و منافذ بازم ،صورتم کدر شده،بخدا بیرون میرم نمیخام سربالا بیارم بس ک همه پوست خوشگل و دماغ عملی و دندون صاف سفید دارن،من ازبس بی پول بودم و نتونستم به خودم بزسم الان براینجا رسیدم،وام بردارم میتونم قسطش رو بدم ولی عذاب وجدان میگیرم که طلا نخرم یا پس انداز نکنم،نمیدونم چه کنم

برای پوست چی؟زیر چشام سیاهه همه به روم میارن،پر از جوش و منافذ بازم ،صورتم کدر شده،بخدا بیرون میرم ن ...

اگر بچه نداری و فعلا قصد بچه دار شدن نداری اشکالی نداره به خودت برس 

اما اگر بچه داری آینده اون واجبتره 

شما به عنوان کسی که اون بچه رو وارد دنیا کردی اول در برابر آینده اون بچه مسیولی 

نه چون اعتماد به نفسم خیلی بالاست اصلا خودمو درگیر مسابقه مضحکی که راه افتاده برای زیبایی نمیکنم&nbs ...

من الان سنی ندارم ولی زیر چشام سیاه شدید،پوست صورتم کدره و پر جوش و منافذ هست و خط خنده ام عمیقه،دندونام خرابن،یعنی واجب نیستن؟

اگر بچه نداری و فعلا قصد بچه دار شدن نداری اشکالی نداره به خودت برس  اما اگر بچه داری آینده او ...

چرا یدونه پسر دارم.

ولی اخه من خیلی داغونم ،من عمل بینی و ایمپلنت نمیخام،فقط میخام دنذونام عصب کشی پر کنم ،پوستمم درست کنم ولی هزینه ها بالاس.

وضع مالیمون جوریع قسط میتونم بدم 

من الان سنی ندارم ولی زیر چشام سیاه شدید،پوست صورتم کدره و پر جوش و منافذ هست و خط خنده ام عمیقه،دند ...

دندوناتو حتما درست کن به پوستت هم برس اما دنبال زیبایی که الان همه دنبالشن نباش حتما خیلی زیبایی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا یدونه پسر دارم. ولی اخه من خیلی داغونم ،من عمل بینی و ایمپلنت نمیخام،فقط میخام دنذونام عصب کشی ...

دندون هات واجب هستن اونا رو انجام بده ‌پوست هم با تغذیه و‌روشهای خونگی کمی بهتر میشه