2777
2789

دخترم ۱۵ ماهشه، دوست داره همه رو گاز بگیره حمله میکنه بهمون، همیشه اینجوری نیست ولی وقتی بچه ها رو میبینه بیشتر اینکارو میکنه. چندتا از یچه های فامیلو گاز گرفته، جای دندوناش مونده، چیزی هم متوجه نمیشه اگه دعواش کنم. اگه کسی راهکاری بلده بگه لطفا😭

یک حمد برای حاجتم میخونی؟🙏آرامِ جانم حُسِین♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید همچین کاری رو به حساب بانمکی و شیرینی بچه گذاشت چون ممکنه بطور جدی به کسی آسیب بزنه ! من راهکار ندارم ولی حتما پیگیر باشید که خدا نکرده دردسر نشه 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
نزار نزدیک بچه ها شه مشغولش کن 

نمیشه آخه،تا کی دورش کنم از بقیه؟ بچه ها هم دوستش دارن بغلش میکنن باهاش بازی میکنن. خیلی شیطونه خیلی. اصلایه جابند نمیشه فقط دوست داره راه بره سرک بکشه همه جا

نباید همچین کاری رو به حساب بانمکی و شیرینی بچه گذاشت چون ممکنه بطور جدی به کسی آسیب بزنه ! من راهکا ...

اره واقعا ناراحت میشم، نمیدونم چیکار کنم

کسایی که تعریف کردید یعنی اگه بچه خودتون رو گاز میگرفت ردش میموند میگفتین وای خدا و گوگولی؟ 🤔 

بهش بگو دندون نگیر

بهش بگو نکن

بگو نی نی گریه میکنه

در این حد که متوجهه

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

باهاش حرف بزن دعوا نه بچه ها از یکسالگی تقریبا یه مقدار درک دارن نسبت به خطر و کار بد مثلا وقتی میخواد یه خطری انجام بده شما میگی نه یا بده احتمالا میترسه اگه شما وفتی یه نفر مخصوصا توی خونه گاز میگیره دعواش کنی یا واکنش تون مثل زمانی باشه که کار بدی یا خطرناکی انجام میده باشه میفهمه که این کار بده مثل زمانی که به یه چیز داغ میخواد دست بزنه یا سمت پله میخواد بره و اصلا نسبت به این کارش واکنشی مثل خنده نشون نده که فکر کنه یه بازیه

بعدم یکم سنش کمه بیشتر باید مراقب باشی ببینی کی این واکنش گاز گرفتن انجام میده که جلوش بگیری تا بزرگ تر بشه بفهمه ولی اصلا به اینکارش نخندین یا واکنشی نشون ندین که فکر کنه کار درستیه

اره واقعا ناراحت میشم، نمیدونم چیکار کنم

حق‌داری ، فقط می‌دونم دعوا کردن و تنبیه تند ممکن بدترش کنه 

شاید اگه من بودم براش از این دندون گیرها می‌گرفتم بشکل بازی بهش میگفتم بیا هر وقت خواستی کسی رو گاز بگیری اینو دندون کن بعد هم با هر بار که همچین کاری کرد یک تشویقی در نظر می‌گرفتم ، شاید روشم اشتباه شاید بقیه دوستان بهتر راهنمایی کنن 🖐️

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
باهاش حرف بزن دعوا نه بچه ها از یکسالگی تقریبا یه مقدار درک دارن نسبت به خطر و کار بد مثلا وقتی میخو ...

اصلا نمیخندم حتی داد میزنم بلند چندبار میگم نه. بازم امتحان میکنم ولی

2810