2777
2789
عنوان

کاش یکی منو میزد خون بالا بیارم

161 بازدید | 15 پست

کااااش یکی بود انقدرررر میزد منو تا خون بالا بیارممم تا اینقدر ساده احمق نباااااشم

دلم میخاد انقدر خودمو بزنم از این سادگی احمق بودنممممم

شوهرم از صبحی۵میلیون پول میخاس ب صدنفر زنگ زد ندادن بهش 

من احمقققق گااااو دلم سوخت براش ته مونده حقوقم ک قایم کرده بودم برا روز مبادا دادم بهش صبحی رفت ماشینش درست کرد اومده الا میگه ۲میلیون دیگه بهم بده زود با دعواااهاااا گفتم ندارم ازکجا بیارم انقدر اخم تخم کرد انگار طلب پدرش بدهکاره عصبی نگام میکرد گفتم خیلی پرویی یجور رفتار میکنی انگار وظیفمه بهت بدم نمیدونی اینا محبته 

گفت چه محبتی وظیفته منم صب تا شب دارم کار میکنم توام باید پول بدی بهم جوونیم گذاشتم تو این زندگی

گفتم هزارتومن از این کار کردنت بمن دادی که الان ازم میخوای؟

عصبی شد رف بیرون

کاش من بمیرم انقدر ساده نباشم برا خودم از این ۵میلیون هزارتومن از دلم نشد بخرم میخاستم جمع کنم گوشواره برا دخترم بخرم دلم سوخت برا این عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم که منم مثل خودتم انقدر از این خوبی ها کردم که الحق خاااااک برسرم الان ولی خیلی وقته پس انداز مخفی میکنم سپرده میکنم پولامو مدارکشم قایم میکنم همیشه میزنم خودمو به نداری 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
2805

خون هم بالا بیاری بازم این کارو می‌کنی ذاتت ساده و دل رحمه

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
من خر احمقمممم بخدااا صدهزار بار تاحالا اینکار کرده من باز دلم میسوزه برااااش لعنت به این دل رحمی م ...

دلت نسوزه دیگه جلو خودتو بگیر وقتی قدر شناس نیست و طلبکاره

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

ای کاش وقتی که میخواستی پولو بهش بدی الکی میگفتی بزار ببینم دوستم داره ازش برات قرض بگیرم  اینطوری هم کمکش میکردی اون لحظه  هم پولو دوباره ازش پس میگرفتی  هم زبونش اینقد دراز نمیشد  یکم سیاست داشته باش

بار آخرت باشه دیگ تکرار نکن ب جاش خرد خرد طلا بخر برا دخترت قائم کن

من احمق دوماه پیش بخاطر این گوشواره و النگو دخترم ک خریده بودم براش فروختم دادم بهش

گفت میخرم یکماه دیگه میدمت ولی اصلا به رو خودش نمیاره هی میگه ندارم

منم دخترم گوشواره ب گوشش نیست دلم سوخت گفتم جمع کنم باز براش گوشواره بخرم😣

2810