2777
2789
عنوان

وزن بچه یکساله

90 بازدید | 16 پست

وزن تولد دخترم ۳۱۰۰بود الان ۹۸۰۰یک سالشه و فقطم شیر مادر میخوره و غذای سفره بعضی اوقاتم کمکی میدم..مرکز بهداشت میگه ۳۰۰گرم کمه،جدیدا یک ماهی میشه بچم غذا خوب نمیخوره هرچی میدم تف میکنه،همیشه هم برای خواب غر میزنه،بغلی ولوس هم شده کلا فقط میخواد پیشش بشینی یا بغلش کنی منم هرکار میکنم غذا خوب نمیخوره،ماکارونی دادم یه دوقاشق کوچیک خورد کمی هم سیب زمینی دیگه هم نخورد تف کرد بیرون😢یکسره هم خوابش میاد..شب ۱۱خوابیده ۸.۳۰بیدار شده دو تا چرت نیم ساعته هم زده بازم یکسره گریه نق که خوابم میاد،اکثرا در طول روز در حال گریه و نق هست که منو بغل کنید راه ببرید،نمیذاره برم آشپزخونه یه کاری کنم میگه منم ببرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من یکسال و ۲ ماهشه وزن تولدش ۳۲۰۰ بود الان ۱۰ کیلو هست و هر دفعه هم با دندون در آوردن سخت مریض شد و همین خیلی باعث افت وزنش شد و تمام اینایی ک میگی هست بد قلبی میکنه برای غذا خوردن خیلی خیلی اذیتم میکنه شیرخشک هم چون از اول رژیمی خورد دیگ معمولی نمیخوره چون طعمشون فرق میکنه تقریبا نمیزاره کاری کنم حتی دستشویی هم نمیرم و برای خوابیدن خیلی مقاومت میکنه با این تفاوت ک من یه بچ ۵ ساله هم دارم ک باید بهش رسیدگی کنم واقعا درمونده هم کرده

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

و البته طبق تجربه اولم ک مشاوران هم میگن اوج وابستگی بچه و ترس از دست دادن مادرشون ک هست تا ۱۸ ماهگی هست و بعد اون یکمی بهتر میشن اما خب غذا خوردنشون ک چ عرض کنم بچه‌ای من جفتشون مقاومت میکنن برای غذا خوردن

پسر من یکسال و ۲ ماهشه وزن تولدش ۳۲۰۰ بود الان ۱۰ کیلو هست و هر دفعه هم با دندون در آوردن سخت مریض ش ...

چقد سخت🥺

مرکز بهداشت گفت رو نموداره وزنش؟

دختر من شکر خدا مریض نشده تا الان ان شالله هم که نشه دیگه

ولی بدقلقیش خیلی عاصیم کرده مدام درحال جیغ زدن و گریه کردن برای خوابه،بهونه های الکی..

چقد سخت🥺 مرکز بهداشت گفت رو نموداره وزنش؟ دختر من شکر خدا مریض نشده تا الان ان شالله هم که نشه دی ...

والا بیشتر چون مریض میشه تحت نظر دکتره ک خب دکتر میگه چون مریض میشه طبیعیه وزنش و بدنیست 

اما خب بد قلقلیشون منو هم ب شدت بهم ریخته و عصبیم کرد۶

و البته طبق تجربه اولم ک مشاوران هم میگن اوج وابستگی بچه و ترس از دست دادن مادرشون ک هست تا ۱۸ ماهگی ...

نه بابا اصلا بند من نیست کافیه عمشو ببینه سمت من اصلا نمیاد یادش میره مامانش کیه..یا باباشو ببینه فقط وقتی تنهاییم این مدلیه،عمشم مدام راش میبره بهش شکلات و خوراکی میده بغلش ساکت وایسته،من اما نمیدم گوشی اینا اصلا،غذا هم میدم میندازه بیرون،نمیخوره،از دست عمش که میخوره،بعد میگن دیدی غذا خورد🤔🤔😔شانس منه

والا بیشتر چون مریض میشه تحت نظر دکتره ک خب دکتر میگه چون مریض میشه طبیعیه وزنش و بدنیست  اما ...

نمیدونم والا دختر من شیر هم درست حسابی نمیخوره،بیشتر طول روزو در حال نق زدن و گریه کردنه مخصوصا وقتی کار دارم و تو آشپزخونه ام و اونم تنهاست

نه بابا اصلا بند من نیست کافیه عمشو ببینه سمت من اصلا نمیاد یادش میره مامانش کیه..یا باباشو ببینه فق ...

بخدا ک پسر منم همینم تا باباشو میبینه می‌چسبه بهش منو کلا ول میکنه اما تو تنهایی واقعا اذیت میکنه غذا هم ک چه عرض کنم واقعا نمیخوره از دست هیچکس حتی شیرم نمیخوره باز از دست خودم یکمی میخوره اونم با بازی و آب و بازی و کلییییییی راه اای دیگ ک فک کنم نین ساعت ۴پ۰ دقیقه طول میکشه یه وعده بخوره

نمیدونم والا دختر من شیر هم درست حسابی نمیخوره،بیشتر طول روزو در حال نق زدن و گریه کردنه مخصوصا وقتی ...

عزیزم اینا واقعا طبیعیه بعدم اینا تو سن دندون در آوردن و کلافگین فقط باید صبور باشیم امیدوارم خداکمکمون کنه

بخدا ک پسر منم همینم تا باباشو میبینه می‌چسبه بهش منو کلا ول میکنه اما تو تنهایی واقعا اذیت میکنه غذ ...

پسرتون بعدا مامانی میشه بچه خواهر منم قبلا فقط وصل باباش بود الان سه سالشه از مامانش جدا نمیشه،اما دخترا بابایی ان..عمشو کجای دلم بذارم هرروزم میبینمشون😓

عزیزم اینا واقعا طبیعیه بعدم اینا تو سن دندون در آوردن و کلافگین فقط باید صبور باشیم امیدوارم خداکمک ...

دندونای فک بالاش ۶تا دراومدن پایین دوتا..آره واقعا با این اوصاف میگن یکی دیگه بیار😖🤷

2810