2777
2789
عنوان

فاکتورای چربیم رفته رو 300 و 500!

117 بازدید | 15 پست

یعنی صبحا صورتم به قدری چربه روغن میچکه از صورتم 

به نظرتون با خیار و ابغوره ناشتا تا چند وقت پایین میاد؟ 

باردارم هستم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكتر رفتي؟

تازه جواب گرفتم این هفته میرم

ولی توی بارداری دارو واسه چربی خون نمیدن اینو پزشک عمومی هم بهم گفت

تازه جواب گرفتم این هفته میرم ولی توی بارداری دارو واسه چربی خون نمیدن اینو پزشک عمومی هم بهم گفت

قاعدتا بايد روغن و كره و خامه اينا رو كلا حذف كني

فقط سبزي و ميوه بخور

ولي حتما دكتر برو 

خوددرماني نكن

قاعدتا بايد روغن و كره و خامه اينا رو كلا حذف كني فقط سبزي و ميوه بخور ولي حتما دكتر برو  خو ...

آره باید رژیم مخصوص بهم بده

سعی کن روغن صنعتی استفاده نکنی فقط زیتون و ارده کنجد و محلی

آره باید برم بخرم سرماه میخرم

میدونی واسهداینکه بچه وزن بگیره هی اسموثی درست کردم نصف بستنی بود نصف میوه و شیر و اینا فک کنم بستنی بردهدبالا اخه همش پالم داره

آره باید برم بخرم سرماه میخرم میدونی واسهداینکه بچه وزن بگیره هی اسموثی درست کردم نصف بستنی بود نصف ...

اره شاید به اونخاطر بوده

بستنی هم‌سنتی بگیر‌همیشه

حالا استرس نداشته باش بری دکتر میگه چیکار کنی

اره شاید به اونخاطر بوده بستنی هم‌سنتی بگیر‌همیشه حالا استرس نداشته باش بری دکتر میگه چیکار کنی

نه بابا جوابو دیدم خندم گرفته بود😂

آره باید برم بخرم سرماه میخرم میدونی واسهداینکه بچه وزن بگیره هی اسموثی درست کردم نصف بستنی بود نصف ...

قندت چنده با این اوصاف؟

من همش کنار غذاهام سالاد کاهو میخورم سس هم ماست و یکم ادویه و سبزی معطر میزنم 

قندت چنده با این اوصاف؟ من همش کنار غذاهام سالاد کاهو میخورم سس هم ماست و یکم ادویه و سبزی معطر میز ...

من فکر میکردم الان قندو بگه 400 اینا😂

چون ویار چای شیرین دارم باید هر صبح نون پنیر جای شیرین بخورم حالا بستنی و میوه هم زباد میخورم ولی قندم نرمال بود😂

من فکر میکردم الان قندو بگه 400 اینا😂 چون ویار چای شیرین دارم باید هر صبح نون پنیر جای شیرین بخورم ...

حالا من برعکس از اول بارداری درگیر این قندم .کل لذت بارداری به بخور بخور هاشه😆 ولی نشد ک بشه انقد دلم ضعف میره همش کاهو و خیار خوردم حالم از آجیل بهم میخوره دلم بستنی میخواد میوه یه سینی بزرگ بزارم جلوم بشینم بخورم ولی همش مراعات 🥲

بری دکتر احتمالا یه رژیم بهت میده بعد نرمال میشه چربیت

حالا من برعکس از اول بارداری درگیر این قندم .کل لذت بارداری به بخور بخور هاشه😆 ولی نشد ک بشه انقد د ...

اخه من واسه وزن گیری هرچی میخوردم ولی حالا که میدونم چربیم بالاست خوب طبق اون رفتار میکنم مثلا دیگه بیشتر کاهو و آبغوره میخورم و از دو سه هفته دیگه که خطر رفع شد پیاده روی میکنم عرق کاسنی شاطره میخورم

همین بستنی رو حذف کنم کلی کار کردم

چون روغن یه بطری در یکماه شایدم بیشتر میکشه مصرف میکنم با اینکه زرشک پلو درست میکنم همه رو سرخ میکنم یا ماهی سرخ میکنم ولی داخل برنج اصلا روغن نیمریزم