2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟

119 بازدید | 22 پست

سلام 

من باردارم همش حس می‌کنم قراره بمیرم سر عمل سزارین 

همش فک می‌کنم شوهرم میره اون دوست دخترش ک باهاش بهم خیانت کرد میگیره 

دلم برا بچه هام میسوزه خیلی 

این فکرا طبیعیه؟

منم سزارین دارم هزار تا فکر بد هرروز میاد تو سرم

کلا ارامشو ازدست دادم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همچین شوهری باردار شدی خدایی؟لیاقت داره بنظرت بچه بهش بگه بابا؟که اینطوریم داری جلز ولز میکنی بخاطرش🤦🏻‍♀️

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ی چندی؟ سزارین چندمی؟

هفته ۳۶سزارین دوم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
واسه همچین شوهری باردار شدی خدایی؟لیاقت داره بنظرت بچه بهش بگه بابا؟که اینطوریم داری جلز ولز میکنی ب ...

من سه ماه پیش باردار شدم بخاطر اونم باردار نشدم ناخواسته بود جلز و ولز بخاطر اون نیس بخاطر زحمت هایی ک من کشیدم بعد اون بیاد استفاده کنه و فکر بچه هام ک چی میشن

ولی توکل برخدای مهربان🤲🏼

اجل گشته میرد نه بیمارسخت☝🏻

باید همه چیو بسپاریم به خدا