2777
2789
عنوان

مامانا.تورو خدا کمممک

50 بازدید | 9 پست

سلام مامانا 

خوبین 

جوجه هاتون خوبن؟

دخترم دوماهشه بیرون رویش سخته نمیتونه دفع کنه شیاف گلیسیرین براش استفاده میکنم.رنگ مدفوعش هم سبزه..چیکار کنم؟خیلییییی نگرانم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ماه دوم تا سوم بچه نمیتونه راحت دستشویی کنه چون بلد نیست بعدش خوب میشه لازمم نیست شیاف بزاری

زنگ مدفوع هم یه مدت سبز رنگ میشه بازم مشکلی نیست

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
شیر زیاد بده بهش اب جوشیده سرد شده بده

ممنون 

آبجوش سرد شده دل‌درد نمیشه واسش؟

ملایم بدم؟ 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
از ماه دوم تا سوم بچه نمیتونه راحت دستشویی کنه چون بلد نیست بعدش خوب میشه لازمم نیست شیاف بزاری زنگ ...

قبلش خیلی خوب بود...هم بیرون رویش هم رنگش...

خواستم شیرخشکشو عوض کنم نان دادم چند دفعه دیدم دل‌درد میشه دوباره اپتامیل دادم اما دیگه مثل قبل نمیشه دل‌درد میشه جیغ‌ می‌کشه وحشتناک.بزور ماساژ و قنداق خوبش میکنم😞😞😞😞

ممکنه دخترت حساسیت به پروتیین گاوی داشته باشه ببرش گوارش کودکان

میبرم حتما 

تازه واکسن دوماهگی هم داره 

با این وضعیت نمیتونم سرموقع واکسن بزنم 

قطره آهن میدی که سبز شده؟  چیز جدیدی ندادی بهش

نه آهن برای بعد ۶ ماهگیه

شیاف گلیسیرین جدیدا استفاده میکنم