2777
2789
عنوان

من ازدست این بچه‌ها چکارکنم کجا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 17 پست

پسر منه انگار امروز میگم مداد رنگی هاتو جمع کن خودشو کتک  زده داد میزنم  که آره دستور میدی کار سختیه من نمیتونم چرا باید ب حرفت گوش کنم من جدی رو حرفم وایسادم گفتم ریختی جمع کن باشه مجبور نیستی گوش کنی منم مجبور نیستم ب خواسته هات گوش کنم محل ندادم با حرص و غر جمع کرد آخرش😂 سر ریخت و پاشاش من پدرم در اومده با همه چی کار داره و بازی می‌کنه همه چی نمک قند لیوان پیاله آب میز عسلی بالش پتو و.... همیشه می‌ریزه واقعا کم آوردم منم 

منم بچه هام سه سال و چهارساله همین آرزو رو داشتم 

من میگم حدعقل دیگ ونگ ونگ کردن ندارن 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ میشن توقع هاشون می‌ره بالا مدام درخواست دارن 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴