2777
2789
عنوان

سقط با زعفران

276 بازدید | 26 پست

خانوما من۶ماه پیش باقرص توواژنی وزیرزبونی سقط کردم بیست روزپیشم شب رابطه قرص اورژانسی خوردم و ۵ روز از پریودیم عقب افتاده امروز تست زدم مثبت شد چون قرص راکوتان (باعث نقص جنین میشه) استفاده میکنم نمیتونم نگهش دارم چجوری سقط کنم؟؟میگن دوباره نبایدازقرص برای سقط استفاده کنی برای رحمت ضرر داره.با زعفران میشه واقعا؟تورو قرآن اگ کسی تجربه داره بگه؟

ن نمیشه من دولیوان پرر خوردم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری گیاه تو عطاری هس خیلی فورین

البته بهترین گزینه اینه با دکتر مشورت کنی و پیشگیریتو محکم کنی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چکاریه خب دورازجون ممکن بود ایست قلبی کنی بااینهمه زعفرون.

نادانیِ دیگ اصا فقط میگفتم سقط شه خداببخشم

بچه سه ساله داشتم

اما الان حاصل زعفرون بغلمه😃

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...