2777
2789

خانما سلام

تاپیکایی گذاشتم با همین موضوعات ولی ذهنم درگیره هردفعه میزارم

من یک اردیبهشت پریودیم تموم شد بعد چند روز بعدش رابطه داشتم مجبور شدم اورژانسی بخورم،هشت روز بعدش پریود شدم که میشه 10/11 اردیبهشت.

باز چن روز بعدش رابطه داشتم که اونم قرص خوردم باز و هفت روز بعدش دوباره پریود شدم که میشد تقریبا 24/25 اردیبهشت 

حالا پریود نشدم و میدونم هورمونام بهم ریخته ولی میخواد گرمیجات بخورم؟

یا صبر کنم هنوز تا اواخر همین ماه خرداد ببینم چی میشه 

و اینکه کسی تجربه داره بگه چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفرو میشناسم این کارو کرد دوماه پریود نشد بعدش شد. خودمم میشناسم که این کارو کردم و با همون قرصا ...

ببین خب من این دوباری که خوردم فقط احتمال بود یعنی نه کاندوم پاره شد و نه چیزی ریخت...

منتها الان دلشوره دارم چرا پریود نمیشم خیلیا میگن هورمونات بهم ریخته 

ولی اگه بارداری باشه باید علائم نشون بده خب 

ببین خب من این دوباری که خوردم فقط احتمال بود یعنی نه کاندوم پاره شد و نه چیزی ریخت... منتها الان د ...

بله این احتمالم هست که هورمونات به هم ریخته باشه ولی علائم بارداری از هفته ۶ جنین خودشو نشون میده. اینجورم که تو میگی احتمالش کمه باردارباشی. استرسم خودش یه مانع واسه پریودیه!!

خب گرمیجات بخورم یا زوده

بنظرم کار اضافی نکن بزار بدنت به روال عادی برگرده. اگه یه هفته ام از موعد همیشگیت گذشت یه بی بی چک بزن اگه منفی بود دیگه یعنی باردار نیستی به زندگی عادیت ادامه بده تا بشی

بنظرم کار اضافی نکن بزار بدنت به روال عادی برگرده. اگه یه هفته ام از موعد همیشگیت گذشت یه بی بی چک ب ...

ببین موعود همیشگیم اول ماه بوده

ولی بخاطر دوبار قرص خوردن قبل از موعودم عقب افتاده 

حالا همون که میگی،باید صبر کنم

میگم چجوری کاندوم پاره میشه؟جنسش پاره شدنی نیست که؟

نه خود به خود نمیشه مگر اینکه خیلی زیاد ما جلوی خودمونو نگیریم یا موقع ارگاسم رسیدن مرد بازم ادامه بده و ممکنه پاره بشه من همینارو میدونم البته