2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 61 پست
گلم جز ۳۰رومن میخونم به کسی دیگه نده

فدات خواهری😘

انشاالله هرچی از خدا وند میخواهی به این شب عزیز بهت بده

۱۰۰ صلوات و آیت الکرسی برات می‌خونم 🌹

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات خواهری😘 انشاالله هرچی از خدا وند میخواهی به این شب عزیز بهت بده ۱۰۰ صلوات و آیت الکرسی برات ...

فدایی داری☺️.انشالله خداحاجت جفتمون بده.ازامام جوادبخواه حاجتم ازخدابرام بخواد وعشقم باهام آشتی کنه.💔💔💔💔نمی‌دونم چرادعای خودم نمیگیره.توبرام دعاکن

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

فدایی داری☺️.انشالله خداحاجت جفتمون بده.ازامام جوادبخواه حاجتم ازخدابرام بخواد وعشقم باهام آشتی کنه. ...

چشم 

انشاالله مشکلاتت حل میشه🥲

@درمسیرخدا    

سلام گلم، چه جزهایی باقی مونده، لیست کردین؟ 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@عشقم_اقام    

عزیزم جز ۲۹ هم با من

انشالله فردا میخونم برات 

حاجت روا باشی عزیزم 💚منم دعا کن انشالله بچه هامو صحیح و سالم بغل بگیرم 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

عزیزم جز ۲۹ هم با من انشالله فردا میخونم برات  حاجت روا باشی عزیزم 💚منم دعا کن انشالله بچه ه ...

سلام قشنگم فدات شم ممنونم ازت 

انشاالله بچه هاتو بسلامتی به دنیا میاری ❤😘🌹 هرچی از خدا میخواهی بهت بده🤲

سلام گلم، چه جزهایی باقی مونده، لیست کردین؟ 

سلام عزیزم،  فقط جز های ۱ ، ۲  ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۸، ۲۹، ۳۰  خوانده شدن 

سلام قشنگم فدات شم ممنونم ازت  انشاالله بچه هاتو بسلامتی به دنیا میاری ❤😘🌹 هرچی از خدا میخوا ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشالله🤲

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام گلم، جزء 28 سهم من🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@عشقشکلات    

سلام گلم خوبی؟الان جز۳۰تموم کردم گفتم بهت خبربدم .

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

سلام فدات  ممنونم ازت 😘💋

عزیزی خواهش میکنم.تموم نکردی ختم رو؟