2777
2789
عنوان

سوال درسی دارم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریاضیم در حدیه ک تا حالا بالای ۱۲ نگرفتم. یعنی ربطی ب یاضی نداره؟

نه بیشتر درصد گیریه و منها و به اضافه س ک همش هم با ماشین حسابه نگران نباش ریاضی هم دارن 😂💔این رشته تا یازدهم ریاضی دارن بیشتر مطالبشون شبیه ریاضی تجربیه

یه دختر مهربون  
😐😂الان مثلا من تجربی ام من چم به فارسی ...

تجربیا خیلی گناه دارن واقعا😂چون تاریخ و عربی و ادبیات و اینا دارن ک مربوط ب رشته های دیگس

هرکسی لیاقت توجه نداره !
نه بیشتر درصد گیریه و منها و به اضافه س ک همش هم با ماشین حسابه نگران نباش ریاضی هم دارن 😂💔این رشت ...

اوف اینطور ک ذهن واسم باقی نمیمونه🥲😂

هرکسی لیاقت توجه نداره !
تجربیا خیلی گناه دارن واقعا😂چون تاریخ و عربی و ادبیات و اینا دارن ک مربوط ب رشته های دیگس

عربی و ادبیات هر سه سال داریم ی تاریخ و جغرافیاس ک یازدهم و دهم داریمش😂🖖💔

یه دختر مهربون  
ما تجربیا چی بگیم جغرافی هم نهاییه حتی درکنار ادبیات عزیز

اوففف خیلی حس بدیه یعنی ادم زورش میاد این همه رو بخونه.

کاش اینطور نبود واقعا وقتی یه نفر انتخابشو کرده چرا باید کتابای غیر مربوط ب رشته باشه

هرکسی لیاقت توجه نداره !
خوب سلطان فنی حرفه ایی شاخه های مختلفی داره یکیش خدمات یکیش صنعته یکی دوتا دیگه بود که یادم نیست

واقعا از اینا هیچی نمیدونم فقط میدونم ک قراره برم حسابداری😂😂😂

هرکسی لیاقت توجه نداره !
اوففف خیلی حس بدیه یعنی ادم زورش میاد این همه رو بخونه. کاش اینطور نبود واقعا وقتی یه نفر انتخابشو ...

یک ویدیو داشتم میدیم پسره دانشجو آکسفورد بود

میگفت ما اصلا درس نمیخونیم

یعنی بیشتر مهارت محوره نه اینکه یک چیزی رو حفظ بکنن توی ایران فقط مطالب اضافی داره یاد داده میشه

واقعا از اینا هیچی نمیدونم فقط میدونم ک قراره برم حسابداری😂😂😂

خوب پیگیر شو گوگل بزن حسابداری توی چه شاخه ایی هست یا اینکه شاخه های فنی حرفه ایی رو بزن ببین حسابداری توی کدومش بعد برو درسای عمومیش ببین