من سایز سی..نه هامو نمیدونم یه عکس گرفتم کسی میتونه کمک کنه بگه تقریبی سایزشو؟ یا یک خانمی درخواست بده بفرستم
ببخشید 💗
امضامو بخون رفیق قشنگه ای که افسانه ی زیبای غزل های منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای که معلول به هرکار و علل های منیشده هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل هر جنگ و جدل های منیموی توطره و قدت به بلندای غزلچه بگویم که خودت شهد و عسل های منیذهن من در همه حالات به فکرت مشغولبفدایت که تو افکار و عمل های منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امضامو بخون رفیق قشنگه ای که افسانه ی زیبای غزل های منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای که معلول به هرکار و علل های منیشده هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل هر جنگ و جدل های منیموی توطره و قدت به بلندای غزلچه بگویم که خودت شهد و عسل های منیذهن من در همه حالات به فکرت مشغولبفدایت که تو افکار و عمل های منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
لازم نیست بفرستی . برو خود فروشنده خانومه بیینه سایز تو میگه
واییی خیلی وقته نرفتم بخرم چون نمیدونم سایزمو از یدونه دارم برا مامانم بوده استفاده میکنم اونم بکم گشاده ولی خوبه😂😂
اگر قصدت فقط همین هست که گفتی، باید خدمتت عرض کنم با عکس نمیشه سایز رو تشخیص داد
تشریف ببر مغازه اونجا فروشنده از رو لباس چند تا سایز رو برات امتحان میکنه سایزت مشخص میشه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نکن خودت برو مغازه میگه بهت یا ب مامانت بگو ولی اینجا نکن
یعنی آدم به عقل بعضی ها شک میکنه
واقعا میخواد عکس از اندام خصوصیش رو بفرسته برا یه غریبه؟!
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.